Start i PL er neste utfordring for Sheyi Ojo

Akademidirektør Alex Inglethorpe forteller om to av ungguttene som har bemerket seg mest i vinter, Sheyi Ojo og Kevin Stewart.

Sheyi Ojo debuterte nylig i Premier League som 18-åring ved å være innbytter mot Southampton, og scoret sitt første mål i FA-Cupen mot Exeter tidligere i sesongen. Kevin Stewart er blitt 22 år og en mange trodde ikke lenger hadde mulighet til å komme med på noe førstelagstog i LFC, men han spilte fra start i Premier League mot Aston Villa etter å ha imponert i flere cupkamper.

- Jeg liker virkelig å arbeide sammen med Sheyi, sier Alex Inglethorpe, sjefen for Liverpools junioravdeling. – Han er en jeg har sett gjøre store fremskritt de 2-3 siste årene.

- Han har hatt erfaring med utlånsspill hos Wolverhampton denne sesongen og det vil ha hjulpet Sheyi til å forstå hva som skal til for å kunne gjør inntrykk på førstelaget.

- Han har mye herlig konkurranse rundt seg og hans oppgave er å finne en utvei til å huke av den neste ruta i sin utvikling, som vil være å spille fra start i Premier League.

Les også: Fremtidsløfter

- Kevin trente jeg under min tid i Tottenham og har kjent ham over lang tid, fortsetter Inglethorpe om Kevin Stewart, midtbaneankeret som nå er på vei tilbake fra skade.

- Han har kommet inn og arbeidet i det stille, og han har også vært på utlån til et par klubber.

- Kevin er den som kommer først inn og forlater anlegget sist. Han er veldig besluttsom i sin søken etter suksess og noen ganger må du be han om å ta det litt mer med ro.

- For meg er Kevin et eksempel til resten av de som er på akademiet ut fra hvordan du skal leve ditt liv dersom du desperat ønsker å oppnå noe.