Sturridge nyter den harde konkurransen

England har fem spisser i EM-troppen, og konkurransen er tøff. Daniel Sturridge sier han trives med hard konkurranse.

Det ble blandet drops for Sturridge forrige gang han spilte en turnering for England. På den ene siden leverte han bra og noterte seg for scoring, på den andre siden ble VM 2014 en stor skuffelse for England, som ikke kom videre fra gruppespillet.
 
Sturridge er desperat etter å på ny score i en stor turnering, og han jakter samme godfølelse som i 2014.
 
– Det var en nydelig følelse å score i et VM, og de vil være så fint å score noen mål denne gangen også, uttaler Liverpool-spissen.
 
Sturridge må belage seg på hard konkurranse om spissplassen. Formspillerne Jamie Vardy, Harry Kane og Marcus Rashford er alle tatt ut i Hodgsons EM-tropp – i tillegg til kaptein Wayne Rooney.
 
– Konkurransen er tøff i alle klubber og på internasjonalt nivå. Jeg er vant til det – jeg elsker det. 

God stemning i laget

– Det føles litt annerledes denne gangen. Det er kanskje litt mer avslappet enn tidligere. Det er en yngre spillergruppe. Vi er klare! 
 
– Det er godt samhold på trening og på hotellet. Det er flott å være med på – vi forbereder oss godt, sier han.
 
Sturridge lar ikke Englands mesterskapshistorie stå i veien. Som kjent har England aldri maktet å vinne den jeve Europa-turneringen.
 
– Statistikk er bare statistikk. Fortid er fortid. Vi fokuserer ikke på det. Vi har toppspillere i hver posisjon. Vi har unge spillere, seniorspillere og noen som meg, som er midt i mellom. 
 
– Alle er fornøyd. Vi vil nyte anledning. Vi er en ung tropp, og det er en styrke, ikke en svakhet.