Ti dagers opphold for Divock Origi

Rødt firkløver kjemper med tiden for å bli spilleklare til de neste kampene mot Tottenham og Borussia Dortmund.

Fra belgisk hold sies det at Divock Origi trolig vil være ute i om lag ti dager med lårskaden som spilleren har pådratt seg under landslagslagstrening denne uka. Det skal dreie seg om en strekk.

Det gjør at neste kamp mot Tottenham lørdag 2. april kan komme i tidligste laget, men at spissen trolig kan være tilgjengelig til bortemøtet mot Borussia Dortmund fem dager senere.

Christian Benteke ble først betegnet som tvilsom før landskampen Belgia skal spille i Portugal på tirsdag, men har siden blitt sendt til Liverpool for ytterligere behandling av en kneskade. Det er usikkert om hvor lenge angriperen vil være ute, men det virker ikke å være en langvarig skade.

Roberto Firmino og Lucas Leiva er med Liverpools tropp til Tenerife og Jürgen Klopp uttalte nylig at begge nærmer seg å bli friskmeldte. Det bør være håp om at brasilianerne kan være tilgjengelige til kampen mot Spurs.

En spiller som vil være tilbake igjen når Liverpool starter en viktig måned i april med kamper i Premier League og Europa League er Alberto Moreno, som nå er helt frisk av sin hamstringskade.