Tilbake i normal trening i dag

Divock Origi er klar til Merseyside-derbyet. Martin Skrtel spilte ikke mot Bournemouth grunnet en lyskeskade.

Divock Origi klaget over vondt i ryggen etter søndagens kamp i Bournemouth, hvor han kom inn fra benken som erstatter for Roberto Firmino et kvarter før slutt. Jürgen Klopp bekreftet imidlertid i dag at belgieren vil være tilgjengelig for spill mot Everton i morgen kveld.

Klopp forklarte at Origi ikke trente i går, for å ikke løpe noen risiko med ham, men spissen var tilbake i normal trening i dag.

Kolo Toure fikk krampe

Ellers avslørte Klopp at Kolo Toure ble byttet ut mot Bournemouth på grunn av krampe, noe som betyr at han også er tilgjengelig for spill igjen, mens Martin Skrtel ikke var aktuell for helgens kamp grunnet en lyskeskade.


 
– Kolo Toure fikk krampe underveis i kampen mot Bournemouth. Det er i alle fall det jeg hørt så langt. Divock fikk litt problemer med ryggen. Kanskje satt han på benken for lenge!? Det er ikke noe stort problem.

– Han følte litt vondt i ryggen etter kampen, så vi lot ham droppe treningen i går, bare for å ikke løpe noen risiko med ham. Men han er ok nå.

Skrtel med lyskeskade

– Martin Skrtel hadde en liten lyskeskade foran kampen i Bournemouth. I forhold til de andre skadede spillerne er det intet nytt.

LES OGSÅ: Everton uten Coleman og Jagielka