Tre røde starter mot Tyskland

England har en Liverpool-spiller i alle tre lagdeler mot Tyskland, men Daniel Sturridge mangler.

Sent fredag kveld offentliggjorde engelsk presse startelleveren som Roy Hodgson har satt opp til privatlandskampen mot Tyskland i Berlin lørdag. Nathaniel Clyne, Jordan Henderson og Adam Lallana er alle blant de utvalgte.

Dermed er tre av fem Liverpool-spillere i England-troppen med fra start. Tottenham-spiss Harry Kane starter sentralt på topp istedenfor Sturridge, som varmer benken med James Milner.

Ifølge journalist Daniel Taylor i The Guardian kommer England til å stille med «et helt annet lag» tirsdag kommende uke, hvor Sturridge skal være blant dem som får starte mot Nederland på Wembley.

Englands lag mot Tyskland

Dette er startoppstillingen mot Tyskland: Butland (Stoke); Clyne (Liverpool), Cahill (Chelsea, kaptein), Smalling (Manchester United), Rose (Tottenham); Alli (Tottenham), Dier (Tottenham), Henderson (Liverpool); Lallana (Liverpool), Kane (Tottenham), Welbeck (Arsenal).

– Jeg har tro på at dette laget er godt nok til å utfordre mektige Tyskland, forteller Hodgson, og påpeker ifølge BBC at Englands privatlandskamper er «veldig viktige» foran EM.

Les også: Oversikt over røde landskamper

– Det er ingen tvil om det jeg har sett på trening denne uka, og det jeg ser i disse kampene, har betydning for EM-troppen. Det er på ingen måte enten eller for spillerne, men vi tar kampene seriøst, sier han.

Can på motsatt halvdel?

Tyskland har Emre Can med i kamptroppen, men har ikke offentliggjort laget for storoppgjøret i den tyske hovedstaden. Viasat Fotball viser privatlandskampen direkte klokka 20.45.

England tar for øvrig imot Nederland på Wembley i en treningskamp som vises på TV 2 Sport Premium tirsdag kveld, mens Tyskland spiller samtidig mot Italia hjemme på Viasat Fotball.