Tror portugisisk duo forsvinner

James Pearce i Liverpool Echo forventer at Tiago Iloro og Joao Teixeira ikke lenger er på Anfield når neste sesong starter opp.

Tiago Ilori og Joao Carlos Teixeira har knyttet seg Portugals U23-tropp under det nåværende landslagsoppholdet.

Portugal skal være med i fotballturneringen under OL i Brasil, i tidsrommet 4-20.august. Turneringen er for spillere under 23 år, med mulighet for tre overårige spillere. Siden både Ilori og Teixeira har fylt 23 år etter nyttår går de ikke under kvoten for overårige.

Kampen om OL-medaljer vil gjøre at Ilori og Teixeira, hvis tatt ut for Portugal, ikke vil være aktuelle for ligastarten 13. august. James Pearce i Liverpool Echo tror uansett at midtstopperen og midtbanespilleren da kan være ute av klubben.

«Til tross for at den offensive midtbanespilleren Teixeira har spilt sju kamper under Jürgen Klopp denne sesongen, er han ute av kontrakt til sommeren og det virker stadig mer trolig at han ikke kommer til å skrive under på en forlenging», skriver Pearce.

«Ilori har fortsatt to år igjen av sin eksisterende avtale, men er forventet å reise for å kunne få mer spilletid.»

Tiago Ilori har denne sesongen spilt sine tre første kamper for Liverpool, alle i FA-Cupen, og Joao Teixeira har heller aldri startet i Premier League under sine totalt åtte opptredener i helrødt.