Uke 12

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 27. mars

Luis Alberto og Tiago Ilori står høyt på ønskelisten til Deportivo La Coruna foran neste sesong. Først og fremst er klubben i La Liga interessert i fortsatt å ha Alberto i sin spillerstall etter at 23-åringen har hatt et vellykket låneopphold i Deportivo denne sesongen, med seks scoringer og mange assist. Det kan være aktuelt med både et fornyet utlån eller en permanent overgang. Tiago Ilori ventes ikke å ha noen fremtid under Jürgen Klopp på Anfield, etter at han ble hentet tilbake fra et mislykket låneopphold i Aston Villa men kun har blitt benyttet i cupkamper for Liverpool. Begge spillerne har kontrakter som løper frem til 2018.
AS

Mario Götze har et år igjen av kontrakten med Bayern München. Han er ute etter "ny start" etter problemer med skader og lite tillit fra trener Pep Guardiola i Bayern. Carlo Ancelotti vil ta over neste sesong, men Bayern München frykter at Götze allerede har bestemt seg for at han vil gjenforenes med Jürgen Klopp. 23-åringen hadde sin beste tid under Klopp i Borussia Dortmund. I så fall vil Bayern gjøre det de kan får å få igjen mest mulig av de £30M de betalte til Dortmund i 2013.
Daily Mirror

En avtale om at Brendan Rodgers går tilbake til Swansea som manager skal allerede være på plass, og at han da sannsynligvis igjen skal lede waliserne i Premier League. Francesco Guidolin er nå i sjefsstolen til Swanse, men det var ment å være en kortvarig avtale og Guidolin nevnes som kandidat til å bli ny leder av det italienske landslaget.
Express

Tottenham og Juventus kan få kamp fra Liverpool om tenåringen Moussa Dembele hos Fulham. Franskmannen er fri agent til sommeren og har påkalt seg interesse etter å ha scoret 12 mål i Championship denne sesongen.
L'EquipeToppscoreren til Ajax denne sesongen, polske Arkadiusz Milik, har påkalt seg stor interesse i Premier League. Med 16 mål og sju assist på 25 kamper følger klubber som Liverpool, Everton, Arenal og Leicester situasjonen nøye.
Futbol News
 

Lørdag 26. mars

Liverpool skal ønske å hente inn Wojciech Szczesny som konkurrent til Simon Mignolet om keeperplassen. Szczesny er denne sesongen på utlån til Roma fra Arsenal. De røde skal også være klare til å by på lagkamerat Alex Oxlade-Chamberlain. Den 22-årige flankespilleren skal ikke bli enig med Arsenal om en ny kontrakt og Manchester City og Southampton følger også spent med.
Daily Star

Landslagssjef Joachim Löw skal ha gitt Mario Götze beskjed om at han må få orden på sin tilværelse i Bayern München før han kan bruke ham regelmessig på landslaget. "Mario Götze vil ikke spille fra start mot England, han vil være reserve. Jeg har hatt en samtale med ham om Bayern München og vi besluttet at han skulle spille mot Italia i München. Det vil komme en ny trener i Bayern til neste sesong og det første han må gjøre er å snakke med den nye treneren." Liverpool skal være i førersetet blant klubbene som er interessert i å sikre seg Götze, inkludert Arsenal, og prislappen kan ble presset så lavt som £20M.
Daily Mirror

Liverpool skal være villig til å løse ut salgsklausulen til Kevin Volland på £14M. Volland er tidligere angrepspartner til Roberto Firmino i nedrykkstruede Hoffenheim.
BILD

Fredag 25. mars

Det har florert rykter om at Liverpool-linkede Mario Götze ikke trives i Bayern München etter lite spilletid, og lagkompis Thomas Müller forstår frustrasjonen, men sier 23-åringen er ved godt mot, og håper han blir værende. – Vi prater selvsagt i garderoben, og jeg forstår at han kanskje ikke er så fornøyd i Bayern München. Sportslig sett ønsker man alltid å være på banen; man ønsker å vise fansen hva man er i stand til. Men han forteller vitser, og han er i godt humør, sier Müller. – Når det gjelder å signere for en annen klubb, er jeg ikke rådgiveren eller agenten hans. Så jeg ønsker at han blir, men man vet aldri i denne verden. Jeg snakker ikke med Mario om potensielle klubber, forteller han. Götze har for øvrig trøblet med skader og bare startet fem Bundesliga-kamper denne sesongen.
Daily Mirror

Christian Benteke skal være et transfermål for Atletico Madrid. Storklubben som kjemper i skyggen av gigantene Barcelona og Real Madrid ønsker seg to nye spisser før neste sesong og Benteke og Diego Costa er øverst på ønskelisten. Andre klubber følger også interessert med på situasjonen hvor den store belgieren nå ventes å forlate LFC etter en sesong på Anfield. De italienske mesterne Juventus skal ha vist interesse, i tillegg til West Ham som kjemper om plass i Champions League og vil ha nytt stadion fra høsten av. Roma kan også melde seg på ved å tilby midtbanespilleren Lenadro Paredes (21), som Liverpool skal ha på sin ønskeliste, som en del av handelen.
Daily Mirror

Liverpool har tidligere vært linket til et mulig kjøp av Jonas Hector. Venstrebacken til Køln ventes å ha en prislapp på omkring £10-12M og vil ikke være fremmed for en overgang til Anfield. "For øyeblikket tenker jeg ikke på det, men du må alltid være klar til å kunne ta et neste skritt. Jeg tenker at det nå holder å spille for Køln", sa først Hector i et intervju. På spørsmål om Jürgen Klopp kunne være i stand til å overtale ham, var svaret: "Da ville jeg måtte tenke på det."
Eurosport

Torsdag 24. mars

Liverpool har kantspilleren Filip Kostic på blokka over Bundesliga-spillere. 23-åringen, som spiller for Stuttgart, er sammen med Hoffenheim-angriper Kevin Volland (23) blant de spillerne Liverpool-speidere har fulgt tettest i Bundesliga i nesten to år. Kostic spiller som regel på venstresiden. Den unge serberen fyller ikke kravet for å få arbeidstillatelse i England nå, ifølge Bild, men det kan gjøres unntak hvis Liverpool søker om det. Kostic har kontrakt med tyskerne til 2019.
Bild (Tyskland)

Liverpool ventes å kjempe med Arsenal om å sikre seg Mario Götze fra Bayern München. Prislappen er på £31M.
Daily Star

Jürgen Klopp og Liverpool har blitt linket til en rekke keepere. En av dem er Antonio Adan hos Real Betis.
Fichajes

Onsdag 23. mars

PSG ønsker at Sturridge skal erstatte Zlatan Ibrahimovic og Edinson Cavani.  En delegasjon fra Paris-klubben reiser til London for å møte Sturridges representanter i forbindelse med den kommende treningskampen mellom England og Nederland. Da vil de diskutere mulighetene for kjøp av Liverpool-spilleren. PSG skal være villige til å gi så mye som 45 millioner pund.
Daily Mail

Til tross for interesse fra Manchester United og Tottenham blir Liverpool nevnt som favoritt til å hente Marc Bartra fra Barcelona. Den 25-årige midtstopperen sliter med å få spilletid på Camp Nou, og en salgsklausul skal ha blitt redusert fra £20M til £9M. Det er stor interesse fra England, men de røde fra Anfield antas å ligge først i løypa.
El Confidencial

Liverpool er interesert i Sevilla-keeper Sergio Rico. Spanjolen har levert så bra at han nå er tatt ut i Spanias landslagstropp. Det er uvisst om han blir en erstatter eller konkurrent til Simong Mignolet.
Click Liverpool

Tirsdag 22. mars

Mario Götze kan komme til å returnere til Borussia Dortmund, i stedet for å velge Liverpool. Dortmund vurderer å by på Bayern München-stjernen.
Die Welt

West Ham har sikret Manuel Lanzini på en permanent kontrakt, trass i interesse fra Liverpool. 23-åringen har spilt for The Hammers på lån fra Al Jazira, men Lanzini har nå signert en fireårskontrakt med West Ham med opsjon på to år til. West Ham betaler rundt 9 millioner pund for argentineren.
Daily Star

Den amerikanske spissen Bobby Wood er blitt lagt merke til av Liverpools speidere. 23-åringen, som spiller for Union Berlin, gjorde to mål i 4-0 seieren over FSV Frankfurt tidligere denne måneden, med speidere fra Liverpool på tribunen. Speiderne var der for å følge utlånte Taiwo Awoniyi spille for FSV Frankfurt, men hadde Woods navn på blokka etter kampen. Amerikaneren har scoret i seks kamper på rad nå, og totalt står han med 14 mål på 25 ligakamper denne sesongen.
Berliner Kurier

Schalkes venstreback Sead Kolasinac er et transfermål for Liverpool. 22-åringen er landsmann med Liverpools assistentmanager Zeljko Buvac. Kolasinac ble imidlertid født i Karlsruhe, og spilte ungdomslandskamper for Tyskland før han skiftet til det bosniske landslaget. Han har spilt 82 kamper for Schalke, og har kontrakt med Bundesliga-klubben til juni 2017.
Bild

Mandag 21. mars

Liverpool forbereder et bud på 31 millioner pund for Juventus-spissen Alvaro Morata.
Tuttosport

Manchester City og Liverpool ønsker seg begge den defensive midtbanespilleren Leandro Paredes. Argentineren er AS Romas eiendom, men han er for tiden utlånt til Empoli. 21-åringen har spilt 26 kamper i Serie A denne sesongen.
Gazzetta dello Sport

Liverpool vurderer å legge inn et bud på Lorients venstreback Raphael Guerreiro til sommeren, men vil få konkurranse om forsvarsspilleren fra Paris Saint-Germain og Arsenal. Den 22 år gamle portugisiske landslagsspilleren har fått sitt store gjennombrudd i Ligue 1 denne sesongen, hvor han blant annet har gjort tre mål og også har notert seg for to målgivende pasninger.
Le10Sport

Liverpool er interesserte i Hoffenheims 20 år gamle midtstopper Niklas Süle, en spiller med aldersbestemte landskamper for Tyskland på alle nivåer mellom U16 og U21.
Bild

Yaya Toure kan være på vei til Liverpool til sommeren. Toure ble solgt av Pep Guardiola i Barcelona, og kan være på flyttefot igjen når spanjolen ankommer Manchester City i sommer. Ivorianeren fyller 33 år før neste sesong starter, og han vil da bare ha ett år igjen av kontrakten sin med City. Toure ønsker fortsatt å spille i England.
Express

Liverpool og Manchester United ønsker seg begge Marseille-stjernen Georges-Kevin N'koudou. Den franske klubben skal være villige til å gi slipp på vingen dersom de mottar et høyt nok bud. N'koudou har gjort 10 mål og står også med fem målgivende pasninger i alle turneringer denne sesongen, og West Ham har også spilleren i kikkerten.
Le10Sport

– Benteke er blant dem som vil bli gjort tilgjengelige i sommer. Mignolet er ikke garantert å være nummer én. Götze og Zielinski er transfermål.
Ben Smith (tidligere The Times og BBC). 

Les forrige ukes ryktebørs her