Uke 15

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 17. april

Mario Balotelli skal ikke ha imponert nok på lån hos AC Milan denne sesongen til at klubben ønsker å komme med bud på et kjøp av 26-åringen. Jürgen Klopp skal ikke ønske ham til Anfield og spilleren selv er også innforstått med at dersom han drar tilbake til Liverpool vil han få minimalt med sjanser. Prioriteringen til Balotelli og hans agent er nå å prøve å få Milan til å gjøre en tilsvarende låneavtale med den man har med Liverpool i 2015/16 også for 2016/17.
calciomercato.com

Lørdag 16. april

Everton vurderer å legge inn et bud på 12 millioner pund for Red Bull Leipzig-vingen Emil Forsberg. Den 24 år gamle svensken blir også fulgt av Liverpool. Venstrevingen har imponert både for klubb- og landslag.
Daily Star

Watford er villige til å betale 2 millioner pund for å vinne kampen om Liverpools Jerome Sinclair. Tenåringen har i prinsippet allerede takket ja til en treårskontrakt med The Hornets, men nå viser også Crystal Palace og West Bromwich interesse for 19-åringen. Watford fikk et bud på 1,5 millioner pund avslått av Liverpool i januar. Sinclair nekter å skrive under en ny kontrakt med Liverpool, og dette betyr antagelig at en overgangssum kommer til å bli avgjort av et uavhengig panel.
Mirror

Sevilla er favoritter til å sikre seg Liverpools midtbanespiller Joe Allen i sommer. 26-åringen har ikke klart å spille seg til fast plass i Jürgen Klopps startoppstilling, og har bare ett år igjen av sin nåværende kontrakt med Anfield-klubben etter denne sesongen. Det forventes ikke at waliseren får en ny kontrakt med Liverpool, noe som fører til at Sevilla følger situasjonen med argusøyne.
Don Balon

Liverpool planlegger å kjøpe Fiorentina-spissen Khouma Babacar i sommer. 23-åringen skal være identifisert som mannen som skal løse Anfield-klubbens scoringsproblemer.
Calciomercato

Liverpool og Tottenham er foran Arsenal i kappløpet om å sikre seg Roma-spissen Umar Sadiq. 19-åringen har gjort to mål på seks Serie A-kamper for Roma, mens han har gjort 19 mål på 18 kamper for den italienske klubbens ungdomslag.
La Gazzetta dello Sport

Arsenal og Liverpool ønsker seg begge Fulhams vidunderbarn Ryan Sessegnon. The Gunners forsøkte seg med et bud på 3 millioner pund i januar, men nå har Jürgen Klopp kastet seg inn i kampen om 15-åringen, som for øvrig er kaptein på England U16.
Mirror

Torsdag 14. april

Arsenal og Liverpool jakter Charlton Athletics midtbanespiller Regan Charles-Cook. 19-åringen var i Arsenal som unggutt, men The Gunners ga slipp på ham i 2013. Både Arsenal og Liverpool har speidet på midtbanespilleren under U21-kamper.
The South London Press

Onsdag 13. april

Juventus vurderer å legge inn et bud på 42 millioner pund for å sikre seg Liverpool-spissene Divock Origi og Christian Benteke.
Calcio Mercato

Borussia Dortmund akter å ta opp kampen med Liverpool om Borussia Mönchengladbachs midtbanespiller Mahmoud Dahoud.
The Guardian

Liverpool ønsker seg Antonio Candreva, og Lazio er villige til å selge den 29 år gamle vingen for under 28 millioner pund.
Il Messaggero

Liverpool er desperate etter å bli kvitt Mario Balotelli, og spissen kan til og med bli tilbudt en sluttpakke i sommer for å forlate Anfield-klubben.
La Gazzetta dello Sport

Trabzonspor forbereder et sommerbud på Liverpools utlånte spiss Samed Yesil. 21-åringen skal være åpen for en overgang til den tyrkiske klubben.
Trabzon Gunem

Liverpool viser mer og mer interesse for Köln-duoen Jonas Hector og Timo Horn. Liverpools tyske speider, Matthias Hamann, så duoen i aksjon i 2-0 tapet for Bayer Leverkusen i helgen.
Daily Express

Everton er favoritter til å sikre seg den italienske keeperen Salvatore Sirigu i sommer, men vil få konkurranse fra Liverpool og Inter.
Buzz Sport

Den innkommende Chelsea-manageren, Antonio Conte, ønsker å hente Juventus-spissen Alvaro Morata til Stamford Bridge. Arsenal og Liverpool er også interesserte i Morata.
Calcio Mercato

Tirsdag 12. april

Liverpool har aktivt begynte å søke etter klubber som vil kjøpe Mario Balotelli, da de ønsker å kvitte seg med lønnsbyrden på 4,5 millioner pund i året. Italieneren vil returnere til Anfield i sommer, etter at låneavtalen med AC Milan løper ut. Serie A-klubben har betalt rundt 70 000 pund i uken av Balotellis ukelønn på 90 000 pund i Liverpool.
Daily Mail

Liverpool har kastet seg inn i kampen om den franske angriperen Ousmane Dembele. 18-åringen, som spiller for Rennes, har notert seg for tolv mål og fem målgivende pasninger denne sesongen, og verdsettes til 10 millioner pund. Juventus, Bayern München og en rekke storklubber i Premier League, blanet annet Tottenham, viser også interesse for vingen.
Get French Football

Liverpool har sendt speidere for å følge Lech Poznan-spissen Dawid Kownacki, og det kan bli snakk om en overgang til sommeren. 19-åringen har gjort sju mål på 22 kamper for Poznan denne sesongen.
Mirror

Ipswich sitt vidunderbarn Andre Dozzell nærmer seg en overgang til Liverpool, hvor Anfield-klubben forventes å betale en kompensasjonssum på 1,5 millioner pund. Arsenal, Tottenham og West Ham har også Englands U17-kaptein som transfermål. Andre Dozzell er sønn av tidligere Ipswich- og Tottenham-spiller Jason Dozzell. Spilleren har fortsatt ikke debutert for Ipswich sitt førstelag.
Mirror

Mandag 11. april

Samtaler om fremtiden til Liverpool-linkede Mario Götze (23) er ikke aktuelt før sesongen er over, ifølge Bayern Münchens styreformann, Karl-Heinz Rummenigge. – Vi er inne i de viktigste ukene av sesongen, så vi konsentrerer oss om hva som er her og nå. Det er alt som gjelder. Når alle kampene er ferdigspilte, er Mario invitert til å møte meg på kontoret for å snakke med Bayern om fremtiden, forteller Rummenigge til en tysk avis. – Alt annet er spekulasjoner. Verken Mario eller agenten hans har uttalt seg om temaet, sier han. Rummenigge avkrefter påstandene om at Götze har vært i samtaler med gamleklubben Borussia Dortmund. – Dette stemmer ikke, sier styreformannen.
Schwäbische Zeitung (Tyskland)

Liverpool forbereder et bud på AZ-spissen Vincent Janssen i sommer. 21-åringen har gjort 22 mål for den nederlandske klubben denne sesongen. Manchester United, Atletico Madrid og Paris Saint-Germain viser også interesse for nederlenderen.
Don Balon

Manchester City er kommet langt i samtalene med Borussia Dortmund-stjernen Ilkay Gundogan, noe som sjokkerer Arsenal og Liverpool. Klubbene er imidlertid ikke enige om overgangssummen. City er villige til å betale 28.3 millioner pund, mens Dortmund krever 36,4 millioner pund for midtbanespilleren.
Daily Star

Benfica akter å gi Liverpool kamp om Malagas midtbanespiller Ignacio Camacho, og kan lokke med at de nærmest er sikret Champions League-fotball neste sesong.
TranserMarketWeb

LES FORRIGE UKES RYKTEBØRS HER