Uke 2

Jamie Vardy, Mario Balotelli og Mario Götze er blant spillerne i ryktenbørsen i uke 2.

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 17. januar

Liverpool ligger angivelig favoritt til å sikre seg Jamie Vardy til sommeren. Liverpool skal være villig til å betale 25 millioner pund for Premier Leagues 29 år gamle toppscorer. 
Daily Star

Besiktas vingback Ismail Koybasi er et annet navn som blir linket til Liverpool. Han har bare seks måneder igjen av kontrakten og kan derfor komme på free transfer til sommeren. 
Turkish football

Lørdag 16. januar

West Ham skal være villig til å by 10 millioner pund for å få Mario Balotelli tilbake til Premier League. Klubben trenger en spiss etter at Andy Carroll ble skadet. Balotelli er for tiden på lån i Milan fra Liverpool.
Brentwood Gazette

Liverpool har vist interesse i Atheltic Bilbao-spilleren Iñaki Williams, som hadde en utkjøpsklausul på ca 15 millioner pund (20 millioner euro). Nå skal han ha signert ny treårskontrakt og samtidig er klausulen økt til 53 millioner pund.
Goal

Fredag 15. januar

Liverpool er en av flere klubber som er interessert i Lyon-spissen Alexandre Lacazette. Landslagsspilleren uttalte nylig at han kunne tenke seg å spille i England.
– Ja, jeg tenker på det. Men jeg vet at dersom det skal skje, må jeg spille bra hele denne sesongen.
Lacazette vil koste om lag 25 millioner pund.

Express

Liverpool er interessert i Atheltic Bilbao-spilleren Iñaki Williams. Angriperen, som er verdsatt til 20 millioner eurp, har fanget Liverpools oppmerksomhet. Anfield-klubben har speidet ham de siste ukene, og spilleren selv skal være i tvil om han vil forlenge med basker-klubben.
The Guardian

 

 

Torsdag 14. januar

Liverpool skal være villig til å høre på bud for Adam Bogdan, og la han forlate klubben allerede denne måneden. Ungareren kom til Anfield i sommer, men har ikke imponert når han har fått sjansen i cupene. Jürgen Klopp har nå hentet hjem Danny Ward, som gikk rett inn på benken mot Arsenal i går.
The Mirror

 

Målvakten Lawrence Vigouroux er for tiden på lån i Swindon, og Liverpool vil tillate at den avtalen blir gjort permanent for en liten sum. 
The Mirror

 

«Han er ikke til salgs» skal beskjeden fra Real Madrid ha vært, når Liverpool og Jürgen Klopp skal ha vært ute etter Martin Ødegaard. Nordmannen var på et treningsopphold i Liverpool før han sluttet seg til Real Madrid for nesten ett år siden, og den spanske hovedstadsklubben har fortsatt planer for ham.
Marca

Fremtiden til Mario Götze i Bayern München beskrives som usikker, og sportsdirektør Matthias Sammer kan ikke bekrefte om 23-åringen blir værende etter sesongen. – Han har tatt opp noen punkter som skal diskuteres, og vi skal avklare alt i andre halvdel av sesongen, sier Sammer. Den tidligere Dortmund-spilleren har vært linket til blant annet sin tidligere sjef i Liverpool.
The Telegraph

Onsdag 13. januar

Jürgen Klopp ønsker fortsatt å hente Lazar Markovic tilbake til Liverpool i januar, men situasjonen er vanskelig da Fenerbahce ønsker at han blir i Tyrkia ut sesongen. Fiorentina har også spilleren på ønskelista.

Gianluca di Marzio

Slaget om Schalke 04 sin lovende spiller Leroy Sané kan være tapt. 20-åringen skal være enig om en seksårskontrakt med Barcelona, som vil betale utkjøpsklausulen på €37 millioner til sommeren.
L'Equipe

Joel Matip skal ha gitt Schalke beskjed om at han ikke vil signere en ny avtale med den tyske klubben. Ifølge David Maddock i Mirror, skal midtstopperen i prinsippet ha blitt enig med Liverpool om en overgang på free transfer til sommeren. Matip har spilt 177 kamper for Schalke og har scoret 16 mål. Han har vært i klubben siden 2009.
Les Tor-Kristian Karlsens vurdering av Matip her.
Mirror

Dennis Praets agent hinter om at den offensive midtbanespilleren kan være på vei bort fra Anderlecht. Liverpool skal være en av de som er interessert i 21-åringen og Liverpool skal være i ferd med å forberede et bud. – Hva skal han tjene på å bli enda en sesong i Anderlecht? Han har allerede spilt i tre år og bidratt til tre strake ligatitler, sier agent Jacques Lichetenstein. 
Voetbal International

Liverpool og PSG skal begge kjempe om vingen Andrija Zivkovic fra Partizan Beograd. 19-åringen har scoret 12 mål denne sesongen, og skal ha en prislapp på beskjedne 3,75 millioner pund. Han har allerede tre landskamper for Serbia. 
L'Equipe

Liverpools skal være i samtaler om å signere Monacos 17 år gamle spiss Kyllian Mbappe. Mbappe har bare spilt fem kamper for Monaco, men stortalentes kontrakt går ut til sommeren. Også real Madrid skal være interessert. 
Get French Football

Tirsdag 12. januar

Liverpools skal ha begynt samtaler med den 20 år gamle vingen Leroy Sane. Schalke-spilleren skal ha en utkjøpsklausul på 28 millioner pund som kan bli utløst til sommeren. Agenten hans skal være i samtaler med Liverpool og Barcelona. 
Bild

Martin Ødegaard kobles nok en gang til Liverpool. Den manglende spilletiden i Real Madrid har fått Metro til å speulere i om Klopp kan være interessert i å hente den norske 17-åringen til klubben. 
Metro

Liverpool kan hente Inter Milan-forsvarer Andrea Ranocchia på lån, og med en opsjon på kjøp for 6 millioner pund.
Gazzetta dello Sport

Mandag 11. januar

Liverpool har speidet på den talentfulle forsvareren Ben Chilwell (19) fra Leicester over tid, og denne måneden vurderer de et bud. Tenåringen spiller med en basiskontrakt verdt 800 pund i uka, og det gjenstår halvannet år av avtalen. Men med både Liverpool- og Arsenal-speidere på tribunen ønsker Leicester å fjerde interessen ved å tilby Chilwell, som skal ha imponert i FA-cupen, en forbedret kontrakt.
The Telegraph

De røde meldes å være interesserte i Juventus-forsvarer Martín Cáceres. 28-åringen, med en fortid i blant annet Sevilla, Barcelona og Villarreal, har kontrakt med de italienske mesterne frem til sesongslutt, men Jürgen Klopp vil hente ham allerede denne måneden. Uruguayaneren skal sammen med stopperen Andrea Ranocchia (27) fra Inter være aktuelle for Liverpool.
Sport Mediaset

Jürgen Klopp skal angivelig være lei alle skadene til Daniel Sturridge og er villig til å la den skadeplagede spissen forlate klubben for rundt 25 millioner pund, om det kommer inn bud.  
Mirror

West Bromwich-spissen Saido Berahino skal være et mulig transfermål for Liverpool.
Metro

Luciano Vietto ble koblet ofte til Liverpool i sommer, men den tidligere Villarreal-spilleren endte opp i Atletico Madrid. Der har han bare fått ni kamper så langt, og dermed skal 22-åringen ha ønske om mer spilletid og dermed lanseres igjen Liverpool som en mulig klubb for argentineren. 
Metro

Her kan du lese forrige ukes ryktebørs