Uke 20

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 22. mai

Milan skal ha gitt beskjed til Mario Balotelli at han kun vil bli værende i klubben, om Liverpool er interessert i å utvide låneperioden hans, og at den italienske klubben betaler deler av lønna hans. Balotelli har kontrakt i Liverpool til 2018.
Sky Italia 

Jürgen Klopp skal ha sett til bundesliga igjen for å finne nok en forsvarsspiller til sommeren. Den tyske U21-spilleren Niklas Sule fra Hoffenheim, skal også være på tyskerens ønskeliste. 
Daily Mail

Steven Gerrard og kona Alex skal ha hjemlengsel, og han skal nå ha blitt tilbudt en trenerrolle i Liverpool. Ifølge Sunday Mirror opplyser kilder at han han har blitt tilbudt en jobb i Liverpool-systemet og at han kan være tilbake allerede i august eller september. 
Mirror

Martin Skrtel skal ha informert Jürgen Klopp om at han er klar til å forlate Anfield etter åtte sesonger, og han vurderer et tilbud fra Besiktas. Skrtel har slitt med å få spilletid denne sesongen. Spillerens agent bekrefter også at han er åpen for å flytte til Tyrkia. 
Telegraph

Liverpool skal være klare til å begynne forhandlinger om Ben Chilwell den kommende uken. Klopp ser på den engelske U21-spilleren som en mulig konkurrent for Alberto Moreno. Klubben får konkurranse av blant annet Arsenal. Chilweell var på lån i Huddersfield, der Klopps tidligere medarbeider David Wagner er manager og han skal ha anbefalt Chilwell. 
Telegraph

Liverpool skal være interessert i å hente Leicesters Danny Drinkwater, som skal ha en prislapp på 14 millioner pund. Klopp skal være imponert over det 26-åringen bidro med i denne sesongen. 
Mirror

Lørdag 21. mai

Tidligere Manchester City-spiss Edin Dzeko har scoret ti mål for Roma denne sesongen. Nå skal han angivelig være på vei til Liverpool, om Roma kaprer Sevillas Kevin Gameiro. 
Tribal Football

Fredag 20. mai

– Besiktas ønsker seg Martin Skrtel. De har prøvd å signere ham i fem år, men denne sommeren kan det faktisk skje, uttaler Skrtels agent Mithat Halis. Besiktas slet defensivt forrige sesong, og dermed har de sett seg ut Liverpool-stopperen.
Turkish Football

Championship-klubben Reading forbereder et bud på 1 million pund for den unge kantspilleren Sergi Canós, som scoret sesongens mål for Brentford mot nettopp Reading denne sesongen.
Chronicle

Tenåringen Zorhan Bassong prøvespilte for Liverpools U19-lag under den tyske pinseturneringen Spax Cup sist helg. Midtbanespilleren, som ble født i Canada, men nå bor i Belgia, er i Anderlechts akademi. 17-åringen har imidlertid ikke proffkontrakt med klubben, og Liverpool kan følgelig tilby ham et prøveopphold eller permanent avtale. Men Bassongs representanter skal ha fortalt at kampene med de røde i Tyskland kun var en erfaring, og at han ikke skal ha planer om å forlate Anderlecht.
Anderlecht Online

Juventus er på jakt etter ny spiss fordi Álvaro Morata kobles til gamleklubben Real Madrid, og blant en rekke alternativer skal de ha 25-åringen Christian Benteke på blokka.
Gazzetta World (Italia)

Torsdag 19. mai

Liverpool føler seg trygge på at Leicester-back Ben Chilwell blir rød. 19-åringen, som av mange regnes blant de største talentene i England, har ikke godtatt tilbudet om ny kontrakt hos ligamesterne, og følges av blant andre Arsenal. Men det er Liverpool som leder an kampen om spilleren som koster rundt 3 millioner pund. U21-landslagsspilleren har fått tre opptredener – to i FA-cupen, én i ligacupen – for Leicester denne sesongen. Chilwell regnes om en langtidserstatter for Alberto Moreno.
Daily Mail

Tidligere Liverpool-stopper Daniel Agger (31) kan bli Rafael Benítez’ første signering som Newcastle-manager. Dansken tilbrakte åtte år på Merseyside før han dro tilbake Brøndby i hjemlandet for to år siden. I sommer er han bosman-spiller, og kan fristes til Championship-klare Newcastle. Benítez har riktignok ikke blitt enig om noen forlengelse med Tyneside-klubben, men forhandlingene med ledelsen skal være positive.
Shields Gazette

I sommer kan Mario Balotelli være en del av en avtale som henter Fiorentina-spiller Josip Ilicic (28) til Anfield. En tam lånesesong i AC Milan har ikke overbevist Liverpool om å beholde Balotelli, og han kan bli tilbudt til Fiorentina mot at slovenske Ilicic kommer motsatt vei. Den offensive midtbanespilleren sto for 13 mål og fem assists i Serie A denne sesongen.
Gazzetta World (Italia)

Onsdag 18. mai

Liverpool-angriper Samed Yesil skal nærme seg en Anfield-exit. 21-åringen, som har tilbrakt sesongen på lån i sveitsiske FC Luzern, er ønsket av tyrkiske Trabzonspor.
Sabah (Tyrkia)

Tirsdag 17. mai

De røde skal ha forhørt seg om tilgjengeligheten til Yacine Brahimi. Porto-vingen er også på radaren til italienske Juventus og AC Milan blant en rekke storklubber, men Liverpool viser interesse for en mulig sommerovergang. 26-åringen hevdes å ha en utkjøpsklausul på vanvittige 60 millioner euro – eller ca. 47 millioner pund. Porto skal imidlertid bare ha et halvt eierskap, finansielt, av den algeriske landslagsspilleren, noe som gjør de får halvparten av summen.
O Jogo (Portugal)

Liverpool kjemper med Everton om signaturen til den polske Ajax-spissen Arkadiusz Milik. 22-åringen scoret 24 ganger totalt for nederlenderne denne sesongen, og Europaliga-finalist Sevilla følger også med på angriperen.
Estadio Deportivo (Spania)

Klubben skal ha tilbudt den ferske debutanten Sergi Canós, som har ett år igjen av avtalen, en ny kontrakt med 3000 pund i uka, men partene er foreløpig ikke kommet til enighet. Brentford lånte ham hele sin sesong, og ønsker en permanent overgang. Canós kan trolig få tre ganger mer i lønn hvis han går, men Liverpool ønsker å holde lønnsnivået for unge spillere nede. Reading og Fulham skal også ha forhørt seg om 19-åringen, og de spanske klubbene Eibar og Sporting Gijon er interesserte.
Independent

Mandag 16. mai

Det har lenge vært spekulert i om Jürgen Klopp ønsker å hente en ny keeper. FSV Mainz 05s sisteskanse Loris Karius (22) skal være enig med Liverpool om en overgang. Keeperen forlenget nylig kontrakten, men han har en klausul på ti millioner euro. Hvorvidt Karius blir Mignolets erstatter eller om de skal kjempe om posisjonen, er ikke klart.
Kicker

Les forrige ukes ryktebørs her!