Uke 23

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 12. juni

Liverpool bruker Jordon Ibe som lokkemat for å sikre seg Sadio Mane. Southampton-spilleren verdsettes til 30 millioner pund, Ibes verdi er angivelig på rundt 10 millioner pund. Avtalen skal imidlertid ha blitt satt på hold i forbindelse med et mulig managerskifte i Southampton, siden det er ventet at Ronald Koeman vil gå til Everton. Og derfor ønsker ikke klubben å gjøre et slikt bytte akkurat nå. 
Daily Star

Joao Carlos Teixeira skal ha blitt enig med Porto om en avtale. 23-åringen har takket nei til et nytt tilbud fra Liverpool, og har ikke spilt siden i februar for førstelaget. Hvis portugiseren går til en klubb utenfor Engalnd, vil Liverpool bare motta 250.000 pund for han. 
A Bola

Liverpool skal være ute etter argentinske Gabriel Mercado, og det antydes nå at det var han Jürgen Klopp så på da han var på tribunen i Copa America tidligere i uka. Den 29 år gamle spilleren fra River Plate, spiller mest høyreback, men kan også spille som midtstopper og høyre midtbane. 
Mirror

Lørdag 11. juni

Liverpool er interessert i å hente Andriy Yarmolenko. Ukraineren har lenge vært på Liverpools radar, og interessen er der fremdeles. Spilerens agent har nylig vært i England.
Rheinische Post

Liverpool-linkede Hector Herrera velger Napoli, og det blir ingen overgang til Mersyside.
A Bola

Fredag 10. juni

Kolo Toure forlater definitivt Liverpool. Merseyside-klubben kommer ikke til å fornye kontrakten hans.
Daily Mail

Torsdag 9. juni

Liverpool skal ha tilbudt Lazar Markovic til den store tyrkiske klubben Galatasaray for £20M. Serberen var sist sesong på utlån til naboen Fenerbahce, et opphold som ble mye ødelagt av skader.
Fotospor

Det ventes å bli bekreftet at Kolo Touré i morgen (fredag 10. juni) er uten kontrakt med Liverpool. Monaco skal vurdere å gi veteranen et tilbud.
Le Parisien

Liverpool skal være ute etter Barcelona-duoen Thomas Vermaelen og Cristian Tello (se gårsdagens ryktebørs). Vermaelen har bare spilt 11 kamper i La Liga på de siste to sesongene, og har vært skadeplaget etter at han kom fra Arsenal. Også West Ham skal være ute etter belgieren. 
Spanske Sport

Christian Bentekes agent sier at flere klubber har vært i kontakt om å sikre seg spilleren. – Mange klubber ønsker spilleren, det er åpenbart. Men han tenker nå bare på å gjøre det bra i EM. Han ønsker å vinne turneringen med Belgia. Vi tenker på fremtiden seinere, sier Eric Kismet. 
TuttoMecatoWeb

Onsdag 8. juni

Cristian Tello er ferdig med et toårig låneopphold fra Barcelona til Porto, og 24-årignen ventes nå å forlate Camp Nou permanent. Fiorentina og Liverpool skal ha vist interesse for 24-åringen, men Barca skal ønske å ha ny signeringer på plass før de vurderer et salg.
Marca

Liverpool skal være den siste av en rekke storklubber som har vist interesse for Edison Cavani. Den store spissen har slitt med spilletid for Paris Saint-Germain og 29-åringen skal være klar for en overgang.
TuttoMercatoWeb

Everton og Tottenham har vært linket til den offensive midtbanespilleren Sofiane Boufal, men Liverpool skal ligge best an siden det har et godt samarbeid med Lille etter overgangen til Divock Origi. 22-årige Boufal vil trolig være tilgjengelig for 20 millioner euro (£15.5M).
BuzzsportLiverpool, West Ham og Everton skal alle være interessert i den unge vingen Kevin Nkoudou hos Marseille. Klubben på sørkysten behøver penger, men håper å få solgt Michy Batshuayi for 40 millioner euro. Hvis ikke det går kan det være at man må kvitte seg med Nkoudou.
RMC

Portos midtbanespiller Ruben Neves kobles nok en gang til Liverpool. 19-åringen var på Liverpools radar i januar, og skal igjen ha blitt et transfermål for de røde. 
Record

Leeds benekter at de har fått inn noen bud på venstrebacken Charlie Taylor, selv om det ryktes at Liverpool og Stoke nå er nærmest å sikre seg 22-åringen. 
Yorkshire Evening Post

Tirsdag 7. juni

Middlesbrough skal ha avslått en mulighet til å sikre seg Martin Skrtel. 31-åringen har tidligere vært linket til Besiktas og Tyrkia virker å være det mest trolige reisemålet etter at spillerens agent nylig uttalte at det var "90% sikkert" at Skrtel kom til å forlate Anfield før neste sesong.
Express

Leeds-backen Charlie Taylor har nå valget mellom å signere for Liverpool eller Stoke. Unggutten ble kåret til årets spiller, og koster om lag fem millioner pund. Leeds ønsker å beholde talentet, men Taylor har så langt ikke vært interessert i å skrive under ny kontrakt.
TEAM TALK

Mandag 6. juni

Franske PSG skal ha fått et blant avslag på et bud på £23.5M for Philippe Coutinho. Liverpools mest ettertraktede spiller skal også påkalle interesse hos Barcelona, som ventes å prøve å sikre seg brasilianeren.
Marca

Hector Herrera scoret et av målene da Mexico imponerte med 3-1 seier mot Uruguay i Copa America. Visekapteinen på Porto har også vært i scoringsform for klubblaget denne sesongen med ni mål i ligaen, og det hevdes at Liverpool er nær ved å sikre seg den 26-årige midtbanespilleren.
Fox SportsJürgen Klopp skal ha planer om å prøve å hente Nuri Sahin til Merseyside. Tyrkeren hadde en lite vellykket låneopphold hos Liverpool under Brendan Rodgers, men den nå 27-årige elegante midtbanespilleren kjenner Klopp svært godt fra Borussia Dortmund. Sahin er tilbake etter en langvarig skade og er med Tyrkia til EM i Frankrike.
AMK

Brendan Rodgers ønsker å hente Liverpool-backen Andre Wisdom til Celtic – prisen for Wisdom er tre millioner pund. Klopp har ikke gitt Wisdom garantier om spilletid, og dermed skal et klubbskifte være aktuelt for Wisdom, som tilbragte forrige sesong på lån i Norwich.
Scottish Daily Mail

Köln-direktøren, Jörg Schmadtke, uttaler at Liverpool ikke har kommet med noe bud på venstrebacken Jonas Hector. – Det er ikke kommet noe bud fra Liverpool. Basert på summene som nevnes, ser dette ut til å være seriøst, sier Schmadtke.
HITC SPORT

 

 

Les forrige ukes ryktebørs her