Vil ikke gi slipp på Subotic

Manageren til Borussia Dortmund sier han ikke har noen planer om å sende Neven Subotic på utlån.

Den serbiske stopperkjempen har slitt med spilletiden i Tyskland denne sesongen, og Liverpool-sjef Jürgen Klopp skal ifølge Liverpool Echo være på jakt etter en rutinert midtstopper i dette overgangsvinduet.

Følgelig er det blitt spekulert i om Subotic kan følge gamlesjefen til Nordvest-England, og tabloidpressen har hintet til et lån for resten av sesongen.

– Vi trenger ham

27-åringen, som bare har startet fire kamper siden sommerferien, er imidlertid ikke tilgjengelig, ifølge Thomas Tuchel, som er Klopps etterfølger i Borussia Dortmund.

– Om Subotic kan jeg si at vi trenger ham som en integrert del av laget. Hvis det står og faller på min avgjørelse alene, er det ikke den minste grunn til forandring, forteller han.

Klopp jobbet med Subotic under tiden i Mainz, og det var den nåværende Liverpool-sjefen som hentet forsvareren til Borussia Dortmund i 2008. Skadesituasjonen kan tvinge de røde til å handle i januar, og hittil har klubben hentet tilbake fem utlånte spillere.

Les også: Ilori: – Ventet lenge på dette

Til stormøtet med Arsenal forventes det imidlertid at stopperposisjonene styrkes med Mamadou Sakho og Kolo Touré, mens Dejan Lovren stadig nærmer seg en rask retur etter lårskaden mot Stoke i cupen.