Vil kjempe for mer spilletid

Cameron Brannagan spilte hele gårsdagens kamp mot Exeter. Nå håper han på mer spilletid for førstelaget.

– Det var skuffende at vi lå under 2-1 til pause. I pausen sa manageren at vi skulle gå i kjelleren, og spille vårt spill. Vi kom ut i andre omgang og gjorde det, uttaler Brannagan til Liverpoolfc.com.

– Jeg er glad for at Brad Smith fikk seg en scoring, og også Jerome Sinclair. Dette var en flott erfaring for oss, og forhåpentligvis kan vi fullføre jobben i omkampen, fortsetter midtbanespilleren.

– Det er godt samhold på U21-laget, og alle kjenner hverandre godt. I går handlet det om å få erfaring og nyte øyeblikket. Manageren ba oss nyte kampen, og vise frem hva vi er kapable til. Han sa at vi ikke skulle bekymre oss om vi gjorde feil.

– Jeg tror ikke den dårlige gressmatta plaget oss særlig. Det gikk fint til tider. Den ble selvsagt litt dårligere mot slutten, men vi sto på. Ingen av oss ønsker å bruke gressmatta som unnskyldning. Vi spilte som vi pleier.

Nå håper Brannagan at Klopp vil gå for noenlunde samme lag i omkampen mot Exeter også.

– Vi er på trening hver dag, og vårt mål nå er å stå på videre og jobbe oss inn på førstelaget. Det er det vi sikter mot. Vi var skuffet over at vi bare klarte uavgjort. Vi håpet at vi skulle vinne, men det var likevel flott for oss ungguttene at vi fikk spille, og nå får vi forhåpentligvis sjansen igjen. Alle er glade, og ser frem til omkampen, avslutter 19-åringen som spilte sin fjerde førstelagskamp for sesongen i går.

SE SAMMENDRAG AV EXETER-KAMPEN HER