Vurderer å endre billettprisene etter aksjonen

Den massive aksjonen etter 77 minutter på Anfield skal ha sjokkert ledelsen i FSG, og utløste umiddelbare møter på styrenivå.

Det kan virke som om ledelsen i FSG ble overrasket over hvor stor den varslede aksjonen i kampen mot Sunderland ble. Ifølge Tony Barrett i The Times førte aksjonen til møter på styrenivå både lørdag kveld og søndag.

I samtaler i etterkant av kampen skal Liverpools styreforman Tom Werner, president i FSG Mike Gordon og sannynligvis Liverpool-sjef Ian Ayre ha deltatt.

Ifølge Paul Joyce i Express vil diskusjonene fortsette mandag. 

FSG skal ha blitt sjokkert og overrasket ikke bare av hvor mange som forlot stadion, men også over de sinte tilropene om at de er grådige.

Nøyaktig antall personer som forlot stadion er ikke kjent, men det er blitt nevnt et antall på 10-15.000 tilskuere, eller ca 25 prosent av tilskuerne på Sunderland-kampen. 

I tillegg til demonstrasjonen på Anfield, har også mange fans sendt meldinger på Twitter og mail til en av klubbens sponsorer Subway, for å få dem til å yte trykk på ledelsen i FSG.

Varsler flere aksjoner 

Spirit of Shanklys talsmann Jay McKenna, sier de planlegger flere aksjoner framover. 

– Vi trenger virkelig at Liverpool FC, eierne og fremtredene personer tenker at «er dette den riktige måten å gjøre det på?«, sier McKenna til Express om prisstrukturen.

Det har vært mye snakk om de 77 pundene som de dyreste billettene på nye Main stand vil koste neste år, men tidligere i uka ble det også kjent at Liverpool stemte imot å sette et tak på 30 pund på bortebilletter i Premier League.

Kun Everton av Premier League-klubbene stemte for dette forslaget, skriver Daily Mail.

SE BILDER: Her forlater fansen Anfield