Wilson har brukket en tå

Liverpool U21 må unnvære Harry Wilson en stund, etter at den unge angrepsspilleren har brukket en tå.

U21-manager Michael Beale avslører at han må unnvære flere spillere i morgendagens kamp mot et Sunderland-lag som er helt oppe på andreplass i U21 Premier League, bare to poeng bak serieleder Manchester United.

– Vi må klare oss uten et par spillere mot Sunderland. Harry Wilson er ute etter å ha brukket en tå. Det vil ta litt tid før han er tilbake. Vi trenger ikke å forhaste oss med ham. Vi skal la ham bli helt bra før vi kjører ham inn på laget igjen, skriver Beale i sin faste spalte hos Liverpoolfc.com.

– Harry var tilbake i sin beste form nå, etter at han kom tilbake fra låneoppholdet hos Crewe Alexandra. Han er en veldig kreativ spiller.

– Dessverre ble også Matty Virtue båret av banen i seieren over Middlesbrough på torsdag. Vi håper på positive nyheter når det gjelder skaden hans. Han er i gode hender.

– Matty har imponert mange med sitt spill denne sesongen. Fotballen kan være fæl med skader slik som dette.

– Det positive er at vi har et par spillere på vei tilbake etter skader også, og vi planlegger et par treningskamper for å gi disse kamptrening. Jeg snakker da om karer som Jack Dunn, som har vært ute på grunn av en liten smell, og Lloyd Jones som er på vei tilbake etter en skade han fikk under spill på lån hos Blackpool.