Zielinski har sjekket ut Klopp

Uttalelser fra Piotr Zielinski kan tyde på at Jürgen Klopp allerede har en avtale i havn for polakken.

21 år gamle Piotr Sebastian Zielinski spiller denne sesongen for Empoli på utlån fra Udinese. Det har lenge versert rykter om at midtbanespilleren er aktuell for Liverpool neste sesong, og den unge polakken nører nå opp under disse ryktene gjennom et intervju med polske Futbolfejs.

– Noen folk tror kanskje det bare er rykter, men jeg vet noe mer om dette, sier Zielinski til Futbolfejs.

– Jeg jobber hardt i Empoli, slik at jeg i juni kan få sjansen til en slik stor overgang, legger han til.

Zielinski kom til Udinese fra Zaglebie Lubin i 2011, men ble lånt ut til Empoli foran denne sesongen. Der har han imponert, og gjort tre mål på 28 kamper.

– Jeg har snakket med Kuba (Blaszczykowski, som spilte under Klopp i Dortmund, red.anm), som spiller i Fiorentina nå, om Klopp. Han har fortalt meg om hans personlighet, hvordan han er med spillerne, og han ga meg noen tips, men ingenting er klart ennå. Jeg må fortsette å spille bra for Empoli for at store klubber skal vise interesse for meg.

– Mine planer for sommeren? Jeg håper å spille bra i EM. Hva som vil skje etter EM? Alt vil bli avgjort av hvordan jeg spiller i Empoli og for landslaget. 

Zielinski uttaler seg også om muligheten til å få spille sammen med Philippe Coutinho.

– Han er en stor spiller. Han er rask, kreativ og har en god teknikk. Han kan skyte både med høyre og venstre fot. Jeg tror vi har en del til felles. Vi har noen av de samme kvalitetene. Han har definitivt vært en av Liverpools beste spillere denne sesongen. Jeg observerer ham, og liker virkelig spillestilen hans.

– Det hadde vært stort å få spille sammen med Coutinho. Jeg er sikker på at vi kunne ha blitt en god duo ute på banen. Vi får se hva som skjer.