Fleetwood -Liverpool

Tir 12.08.03 kl 20.30 (Pre-season) - / Tilskuere: 8000 / Dommer: Scott Matheson / Bloomfield Road, Blackpool / Skrevet av: Torbjørn Flatin

Baros 2, Diouf, Cheyrou, Welsh og Le Tallec scoret da de helrøde fikk en bra gjennomkjøring mot Fleetwood Town.

Milligan

Et "toppet" reservelag gir flere seniorspillere sjansen til å spille seg inn i diskusjonen om en plass på laget, eller i hvert fall på benken, mot Chelsea førstkommende søndag.

Vi har dessverre ingen egen representant tilstede i Blackpool, men vil oppdatere hele tiden når det skjer noe med Diouf & Co.

En må forvente en aldri så liten målfest mot lille Fleetwood Town i kveld.  Lagets beste spiller skal være toppscorer Lee Catlow, til tross for at man har en keeper som heter Banks og en midtbanespiller ved navn Barnes...  Klubben hadde den verste statistikken når det gjaldt gule og røde kort i sin avdeling forrige sesong, så en får bare håpe at Liverpool slipper ytterligere skadeproblemer foran et fullsatt stadion.

Avspark ble gjort ca kl 20.45.  Diouf har headet over etter en corner, og fått en mulighet som han sendte rett på keeper.

15.minutter:  Fleetwood holder fortsatt buret rent, men bare såvidt.  Baros brente en stor sjanse alene med keeper, spilt fra av Sinama-Pongolle, som senere sendte ballen i tverrligger etter å ha fått ballen fra kamerat Le Tallec.

Cheyrou blir dyttet i ryggen og Liverpool får straffe etter 19 minutter.

1-0: El-Hadji Diouf sender ballen i motsatt av hjørnet av keeper.

Ifølge kommentatoren til liverpoolfc.tv ser det ut som om nye Carl Medjani likevel ikke er blant reservene i denne kampen.

2-0:  Bruno Cheyrou kliner til med venstra fra 30 meter og ballen fyker inn i krysset.  Flott scoring fra franskmannen.

Stort sett spill mot et mål på nordvestkysten.  Diouf og Baros skyter begge over.  Liverpool synes å ta dette seriøst nok, men mangler litt giftighet foreløpig.

3-0 & 4-0:  Milan Baros viser seg fram med to scoringer.  Det ene etter et langt fremspill, og i tillegg en fin avslutning fra kort hold.

Pause: Cheyrou og Diouf har fått skryt i en første omgang hvor Liverpool synes å ha gjort en skikkelig arbeidsinnsats, uten å være spesielt skarpe foran mål.  Milan Baros kunne imidlertid ha hatt et hat-trick i sluttminuttene av 1.omgang, da tsjekkeren våknet skikkelig til.

2.omgang:

Baros hadde en ny mulighet til å fullføre sitt hat-trick etter 48 minutter, men ballen gikk i tverrliggeren.

Kevin Banks hadde nesten fått virkelig liv i hjemmepublikummet, men skuddforsøket gikk i stanga etter 53 minutter.

El-Hadji Diouf blir byttet ut med John Welsh etter 55 minutter.  Et tegn på at afrikaneren er med fra start til søndag?

1-4: Lee Catlow sender et frispark rett gjennom muren og i mål.

Florent Sinama-Pongolle brenner en ny sjanse et kvarter før slutt.  Den første scoringen synes å være veldig vanskelig å få for den kjappe unggutten.

1-5: John Welsh kommer på scoringslista etter innlegg fra Partridge og heading tilbake fra Le Tallec.

1-6: Flott scoring fra Le Tallec da 18-åringen bender ballen forbi keeper i sluttminuttene.

SLUTT: Diouf, Cheyrou, Baros og Le Tallec var blant de som ble nevnt positivt da Liverpool jobbet bra, men sløste med sjansene mot amatørene fra Fleetwood.  Det at El-Hadji Diouf og Bruno Cheyrou også var de første som ble byttet ut tyder på at de ligger nærmest en plass mot Chelsea av de som spilte i kveld.  18-åringene Le Tallec og Sinama-Pongolle imponerte igjen, selv om sistnevnte brente mange sjanser og sliter veldig med å få hull på scoringsbyllen.