Leeds res - Liverpool res

Tir 09.12.03 kl 20:00 (Reserveligaen) - / Tilskuere: / Dommer: / Wakefield / Skrevet av: Torbjørn Flatin

Reservelagskampen ble avlyst p.g.a. tykk tåke etter 65 minutter! Da ledet Liverpool 2-1 etter scoringer av Gillespie, som senere ble utvist. Le Tallec var best hos de røde.

Mark Jones

Tykk tåke gjorde at kampen i Yorkshire ble avlyst etter 65 minutter, og en ny dato vil bli bestemt senere.  Liverpool ledet 2-1 på det tidspunktet, etter at laget hadde hatt føringen den siste halvtimen av første omgang.  Tomålscorer Steven Gillespie ble utvist like etter pause, og bortelaget kunne fått det tungt med å holde på ledelsen da tåka la seg for alvor.

Liverpool hadde Traore og Medjani i midtforsvaret, mens David Raven var høyreback og Andy Wright venstreback.  Bruno Cheyrou og Salif Diao spilte sentralt på midten, mens Anthony Le Tallec var på venstrekanten med Ryan Wilkie på motsatt side.  På topp var ungguttene Robbie Foy og Steven Gillespie.

Anført av Aaron Lennon startet Leeds best, og det var litt mot spillets gang da Steven Gillespie ga de helrøde ledelsen med 1-0.  Hovedæren for målet må likevel gå til Anthony Le Tallec, som kom forbi sin oppasser og la en perfekt lav og hard ball inn foran mål.  Gillespie nærmet snublet den i nettmaskene fra fem meter.  Gjestene tok nå over og Cheyrou hadde en fin pasning til Ryan Wilkie, og bananskuddet fra den unge skotten hadde retning i hjørnet før en forsvarer fikk en touch på den til corner.  Bruno var sammen med Carl Medjani de eneste som spilte med hansker!  20 minutter og det var nær reprise av åpningsgoalen.  Et skudd fra Cheyrou ble blokkert, Le Tallec sveipet ballen inn i feltet, og Gillespie var på rett sted til rett tid igjen.  Liverpool hadde full kontroll nå og det var ufortjent da Leeds fikk en tvilsom straffe da halvtimen var spilt.  Traore gikk inn i en duell og Simon Johnson falt svært lett.  Henry McStay sendte straffa via fingertuppene til Luzi, og i stanga, før han kunne sette returen i mål.  Et typisk klønete felling fra Diao gjorde at Leeds fikk et farlig frispark etter 38 minutter, og man fikk igjen noe av uflaksen ved straffesparket da Olempe satte ballen klokkerent i stolpen.  Tre minutter etter pause ble Steven Gillespie utspilt da han meiet ned Sean McDaid.  Trolig mer fordi han var veldig sen, enn at det var med vilje, men likevel ikke så mye å si på at dommeren dro opp det røde.  Nick Barmby hadde nær scoret ti minutter senere, men Medjani fikk reddet forsøket på streken.  Og så kom tåka…

Anthony Le Tallec var Liverpools klart bestemann og viste tegn på at formen er på anmarsj igjen.  Steven Gillespie var også bra inntil han unødvendig pådro seg en utvisning.  18-årige Ryan Wilkie gjorde sin trolig beste kamp for reservelaget ute på venstrevingen, og Salif Diao var også sentral selv om han igjen hadde sin kvote med unødvendige frispark i mot seg.  Djimi Traore og Bruno Cheyrou styrket ikke sine aksjer til å komme nærmere en plass på førstelaget.