Man.City res - Liverpool res

Tir 25.11.03 kl 20:00 (Reserveligaen) - / Tilskuere: / Dommer: / / Skrevet av: Torbjørn Flatin

Robbie Foy ble matchvinner og var kampens dominerende spiller da reservene slo City. Bruno Cheyrou spilte hele kampen etter å ha kommet tilbake fra skade.

Karl Noon

De første 25 minuttene var rimelig hendelsesfattige, før et fantastisk raid fra Robbie Foy endelig skapte litt liv.  Den lille skotten spilte fram til Jason Massie, som imidlertid ikke greide å utnytte sjansen han fikk.  City hadde et par store sjanser før pause.  Først da David Raven reddet på streken etter at den gode Chris Suker hadde rundet keeper Patrice Luzi, og siden da Bradley Wright-Phillips ble spilt igjennom.  Broren til Shaun brukte imidlertid en touch for mye.

Målet kom etter 38 minutter, og var mot spillets gang.  Ryan Wilkie sendte en cross inn i feltet, Anthony Le Tallec flikket videre, og Robbie Foy klinte til på volley.  En flott scoring.

Liverpool kunne ha øket ledelsen ytterligere rett før pause etter at Robbie Foy spilte Massie igjennom med en glimrende pasning, denne gang med høyrebenet.  Den lille spissen brukte imidlertid litt for lang tid og Kasper Schmeichel kunne redde.  Kasper er sønn til Peter, og hadde en god kamp.  Han var til og med fremme på en corner helt mot slutten av kampen, slik som opphavet gjerne var.

Etter pausen hadde Liverpool mye bedre kontroll defensivt, og kunne i realiteten cruise inn tre poeng.  Den eneste virkelige sjansen kom da Jason Massie nok en gang ble spilt igjennom, men Schmeichel fikk avverget.

Hos Liverpool var David Raven god i forsvaret, og Andy Wright på venstrebacken kom også bra fra det.  Problemene oppstod som regel på andre siden hvor Jon Otsemobor hadde en av sine svakere forestillinger.  På midtbanen spilte Bruno Cheyrou i 90 minutter etter sin skade, men det kan ikke helt unnskylde nok en svak forestilling fra franskmannen på reservelaget.  Anthony Le Tallec var langt bedre på den sentrale midtbanen, og det at han ble byttet ut midtveis i 2.omgang tyder nok på minst en benkplass mot Steaua til torsdag.  Lengst fremme gjorde Steven Gillespie en solid jobb, mens Jason Massie hadde en av sine beste kamper for Liverpool.  Den kortvokste spydspissen har ikke fått vist seg særlig frem de siste par årene, men i kveld var han energisk og kom til flere sjanser.  Banens desiderte bestemann var likevel Robbie Foy.  Det skotske kvikksølvet spilte i sin trolig beste posisjon, som venstreving, og var en fryd for øyet.