Liverpool res v Wolves res

Man 19.01.04 kl 20:00 (Reserveligaen) - / Tilskuere: / Dommer: / Deva Stadium, Chester / Skrevet av: Torbjørn Flatin/Dave Usher(i Chester)

Zak Whitbread og Anthony Le Tallec scorte da reservene vant en nokså jevn kamp mellom to unge lag. Sluttrapport er lagt inn.

Bradley

Pauserapport:  En åpen og jevn kamp mellom to unge lag.  Wolverhampton åpnet best, og tok en fortjent ledelse etter et snaut kvarter.  Carl Medjani ble løpt ifra og Clarke kunne gjøre 1-0 uten særlige problemer.  Kampen jevnet seg ut, men det var stadig Wolverhampton som hadde de beste sjansene og Paul Harrison har gjort tre utmerkede redninger i 1.omgang.  Liverpool har spillemessig vært på høyden og vel så det, men lenge var det langskudd fra Darren Potter som var det nærmeste de kom.  Mot slutten av omgangen ble imidlertid elevene til Hugh McAuley mer effektive.  1-1 kom etter 38 minutter, da Darren Potter slo en cross inn i feltet og Zak Whitbread headet rett i goalen.  Tre minutter senere var hjemmelaget i ledelsen.  En glimrende ball inn i feltet fra Potter gjorde at Anthony Le Tallec lett kunne putte ballen i mål fra kort hold.  Robbie Foy sørget nesten for 3-1 rett før pause, men det ville ha vært et flatterende resultat etter de første 45 minuttene.
Hos Liverpool spiller Otsemobor og Raven (venstre) på backene, mens Whitbread og Medjani er i midten.  John Welsh og Darren Potter danner det sentrale midtbaneparet, og Darren har vært banens beste spiller så langt.  Foley spiller på høyrekanten og Foy på venstre, mens Gillespie og Le Tallec danner spissparet.

Sluttrapport:  Det ble en mindre begivenhetsrik 2.omgang enn hva som hadde vært tilfellet før pause.  John Welsh hadde en brukbar sjanse, og Steven Gillespie greide ikke å scoret da han avsluttet et pent angrep involvert Robbie Foy og Anthony Le Tallec.  På den andre siden av banen behøvde ikke Paul Harrison å gjøre en eneste kvalifisert redning i de siste 45 minuttene, selv om Otsemobor og Medjani hver måtte gjøre sin en viktig tackling inne i feltet.  Bortelaget fikk sin kaptein Marlon Walters utvist etter 85 minutt, da han fikk sitt andre gule etter å ha felt Welsh.
Hos Liverpool var Darren Potter den beste, selv om han ikke var fullt så fremtredene i 2.omgang.  John Welsh spilte seg opp og gjorde igjen en gjennomført bra kamp for reservene.  Jon Otsemobor virket også pigg, mens Whitbread og Medjani stort sett var solide i midten.  Carl Medjani mangler fart, og ble avslørt ved baklengsmålet, men er solid og tøff når han ikke blir utfordret på tempoet.  Paul Harrison må også nevnes for en god 1.omgang på et vindfullt Deva Stadium.  Anthony Le Tallec ble byttet ut etter en times spill, trolig med tanke på at han får en benkplass mot førstelaget til Wolverhampton på onsdag.