Man.Utd res v LFC res

Tor 20.02.04 kl 20:00 (Reserveligaen) - / Tilskuere: 2047 / Dommer: / Altrincham / Skrevet av: Torbjørn Flatin/Tore Hansen(i Altrincham)

Danny Murphy utlignet på straffe i 2.omgang, skaffet av Milan Baros, da Liverpools reserver spilte uavgjort borte mot Manchester United.

Milan Baros

Pauserapport:  En nokså hendelsesfattig omgang hvor hjemmelaget hadde kontroll i lange perioder, men uten å skape særlig med sjanser.  Liverpool løftet seg noe det siste kvarteret, hvor man også skapte et par muligheter.  Gérard Houllier og Phil Thompson er på plass på tribunen, og ser at Vaughan og Traore spiller på backene, Biscan og Medjani i midtforsvaret, Potter bekler høyrekanten og Foley venstresiden på midtbanen, mens Diao og Murphy er sentralt.  Diouf og Baros danner da paret på topp.  Hos Liverpool har El-Hadji Diouf vært involvert i det meste av bortelagets offensive fremstøt, og hans landsmann Salif Diao har også vist muskler på midtbanen.  Milan Baros har fått lite å jobbe med, men glimtet litt til mot slutten da de røde hadde mer av ballen.  Danny Murphy har vært svak i 1.omgang.  Ole Gunnar Solskjær spiller for øvrig ute på høyrekanten til United.

Høydepunkter 1.omgang:

13 min:  Kieron Richardson sender et frispark fra drøyt 16-meter i tverrliggeren.  Muligens fikk Patrice Luzi en liten finger på skuddet.

27 min:  Liverpool har hatt en litt mer aggressiv periode etter sin tamme start, og skaper en halvsjanse.  Potter og Diouf kombinerer ute på høyrekanten, sistnevnte spiller inn til Baros, men tsjekkerens forsering blir stoppet.  "Returen" går imidlertid til Diouf, men han avslutter med et svakt skudd rett på keeper.

37 min:  0-1 – En dårlig klarering fra Traore ender med et bra innlegg fra Uniteds høyrekant.  David Bellion kan styre ballen inn ved bortre stolpe uten sjanse for Luzi.

39 min:  Milan Baros dribler en mann, slår tunnel på den neste, før han går overende i feltet.  Dommeren gir Milan gult kort for filming.  Vanskelig å si om det var en korrekt avgjørelse.
45 min:  Baros kommer seg fri på høyrekanten, og smeller til med et skudd som går mot det motsatte hjørnet.  Keeper må strekke seg i sin fulle lengde for å slå ballen til corner.  På hjørnesparket blir det først litt klabb og babb før Igor Biscan får avsluttet fra 5-meteren.  Skuddet reddes nesten på streken.  Liverpools desidert største sjanse.

2.omgang:

1-1:  Danny Murphy setter et straffespark utagbart nede ved stolperota til høyre for keeper etter 59 minutter.  Det var Milan Baros som først rev til seg ballen ute på høyrekanten.  Tsjekkeren gikk i bakken etter hva som virket som en grei tackling inne i feltet, men en heftig vinkende linjemann var ikke i tvil om at spissen ble stoppet ulovlig og dommeren pekte på straffemerket.  TV-bildene viste i etterkant at det var et korrekt idømt straffespark.

Sluttrapport:  2.omgang var bedre spillemessig fra Liverpools side, men uten at man greide å skape særlig foran motstanderens mål.  De røde startet etter pause slik de avsluttet før hvilen, nemlig med å ta initiativet.  I de ti første minuttene hadde Hugh McAuleys elever ballen mest, men det hele jevnet seg etter hvert ut.

Høydepunkter 2.omgang:

48 min:  United greier ikke å avklare skikkelig, Liverpool får lagt inn fra venstrekanten, men Baros får ingen dreis på heading som går rett på keeper.

53 min:  Danny Murphy får lov til å forsere noen meter med ballen, og skyter hardt et par meter over.  Danny spilte ikke bra i dag, men fikk likevel markert seg også senere i omgangen med et brukbart skudd.

59 min:  Straffesparket som ga 1-1 (se over).

80 min:  Omgangens største sjanse, og det var hjemmelagets.  Luzi ”kontrollerer” et skudd som ender i stolpen og ut igjen!

Spillervurdering:

Patrice Luzi 5 – Franskmannen har ikke så mye å gjøre, men overbeviser ikke de gangene han er i aksjon og virket usikker.

Stephen Vaughan 5 – Sliter spesielt i starten mot raske Bellion, og er slurvete i pasningspillet.  Greier å løfte seg noe etter pause.

Igor Biscan 6 – Igor er den som tar kommandoen i forsvaret, og vinner bra med dueller uten å overbevise spesielt.

Carl Medjani 6 – Solid kamp av 18-åringen, som har flere gode inngripner og vinner også han en rekke dueller.

Djimi Traore 5 – Kapteinen gjør noe bra, men er like ofte ute og sykler på venstrekanten.  Den litt kyniske vil vel kalle det for en typisk kamp av Djimi på backen…

Darren Potter 7 – Darren er den hos Liverpool som er jevnest gjennom nitti minutter, og som alltid prøver å være konstruktiv og positiv.  Den unge iren fortsetter sin fine utvikling.

Salif Diao 6 – Avsluttet bra i 1omg., og bemerket seg med noen saftige taklinger sentralt på midtbanen.  En bra ryddejobb som anker.

Danny Murphy 5 – Scoret på straffe, hadde noen bra dødballer og et par brukbare skuddforsøk, men for øvrig var Danny nesten usynlig i lange perioder.

Michael Foley 5 – Prøver og prøver ute på venstrekanten, men det blir sørgelig lite ut av det.  Det stilles spørsmål om fremtiden til Foley i Liverpool, og dette var ingen god søknad.

El-Hadji Diouf 6 – Dioufy var ofte spillbar, og prøvde stadig å få til noe.  Var best før pause, da han bl.a. kombinerte bra med Potter ute til høyre, men ikke så mye mer enn en grei gjennomkjøring for afrikaneren.

Milan Baros 6 – Var mer med i den forrige reservelagskampen enn denne, men det hadde nok noe med kamputviklingen å gjøre også.  Fikk ikke så veldig mye å jobbe med, og da han fikk tak i ballen var han ved flere tilfeller vel egoistisk.  Han er nok med i troppen mot Portsmouth til søndag, men sitter da mest trolig på benken?