Liverpool res - Sunderland res

Tir 29.11.05 kl 20.00 (Reserveligaen) - / Tilskuere: / Dommer: / Racecourse Ground, Wrexham / Skrevet av: Torbjørn Flatin

Reservene vant for første gang på fire kamper, da nyervede Paul Anderson scoret seiersmålet. Prøvespiller David Martin hadde lite å gjøre.

Liverpool resSunderland res
Mål
1-0 (0-0 til pause)
1-0: Paul Anderson '60
Lagoppstilling
David Martin
Antonio Barragan
David Raven
Miguel Roque-Farrero
Godwin Antwi
Jack Hobbs
Lee Peltier
(Adam Hammill '57)
Darren Potter
Ramon Calliste
(James Frayne '75)
David Mannix
Paul Anderson
Carson
Taylor
Hartley
Connolly
Davison
Donoghue
Chandler
Richardson
R. Smith
Weir
McFarlane
Innbyttere
Paul Willis
James Smith
Jordan Holmes
Ball
Backhouse
Chapman
Waghorn

Liverpool starter med 19 år gamle David Martin i mål. Sønnen til den tidligere West Ham-stjernen Alvin Martin er på et ukes langt prøveopphold på Melwood.  På topp vil Paul Anderson, som kommer fra Hull, få en ny sjanse til å vise seg fram sammen med Ramon Calliste.

Pause
Ifølge nettstedet The Liverpool Way har de røde hatt ballen mest mot et urutinert og svakt Sunderland i de første 45 minuttene, men skapt lite med sjanser.  David Mannix(bildet) har hatt to langskudd som er blitt reddet, mens Paul Anderson var nærme med et forsøk fra snaut 20 meter.
Spissen Smith hos bortelaget ble utvist etter en svært stygg takling av Roque-Farrero etter 27 minutter.  Heldigvis kunne Liverpools unge spanjol fortsette etter behandling.

Slutt
Liverpool sikret seieren da Paul Anderson scoret på en volley etter et frispark av Darren Potter.  Potter, Calliste, Hammill og Raven hadde alle sjanser i en langt bedre 2.omgang mot 10 mann.

Godwin og Roque var midtstopperparet og de hadde få eller ingen problemer mot en svak motstander som aldri var noen trussel for prøvespillende David Martin i mål.  Sønnen til den tidligere knallharde midtstopperen Alvin Martin er også stor av vekst og som ikke var redd for å gi ordrer til sitt forsvar.  Noen test for hva han står for var dette uansett ikke.  Barragan og Raven var på backene, og spesielt spanjolen gjorde en bra match på høyresiden da han uten defensive forpliktelser hadde flere gode oppløp.

På midtbanen spilte man med tre sentralt i 1.omgang, hvor Potter lå foran Hobbs og Mannix.  Anderson var igjen bak Calliste på topp.  Etter en snau time kom Adam Hammill inn for Lee Peltier og Paul Anderson gikk ut på venstrekanten.  I et mer klassisk 4-4-2 fungerte også laget bedre.  Paul Anderson, som har kommet i en byttehandel med John Welsh fra Hull, hadde en bra kamp og 17-åringen har virket lovende med sine kvikke ben og entusiasme.  Darren Potter hadde enkelte glimt, men var ujevn.

Alt i alt ikke særlig imponerende av reservene, selv om det altså ble en seier igjen.  Man slet med å gi støtte til Ramon Calliste på topp, og waliseren hadde uansett ingen god dag.