Wrexham-Liverpool

Lør 09.07.05 kl 16:00 (Preseason) - lfc.tv / Tilskuere: 12 363 / Dommer: M. Jones (Chester) / Racecourse Ground / Skrevet av: Torbjørn Flatin

Fernando Morientes og Milan Baros scoret to mål i hver omgang. Dårlig forsvarspill av Liverpool ga Wrexham et flatterende resultat. Debut for Reina og Zenden.

Anthony Le Tallec

Rafa vil trolig bruke forskjellig lag i hver omgang på Racecourse Ground.  Mest spennende blir det å se nykommerne José Reina og Boudewijn Zenden i aksjon, som begge er satt opp i en sterk startoppstilling mot laget som forrige sesong rykket ned fra 1.divisjon(tredje beste ligaen).  Steven Gerrard & Co har i tillegg tatt med seg Champions League pokalen til Wales.

Det skarpe øyet vil se at i tillegg til de 22 som er med til Wrexham har Liverpool også Djimi Traore, Salif Diao, Antonio Nunez, Antonio Barragan, Neil Mellor, Florent Sinama-Pongolle og Harry Kewell i førstelagstroppen.  De tre sistnevnte er neppe aktuelle p.g.a. rekonvalesens etter operasjoner.

1.omgang:

Liverpool spiller i sine nye bortedrakter, med hvite trøye og sorte bukser.

Djibril Cisse har vært livlig i de første fem minuttene i solskinnet.

7.min:  Stephen Warnock prøver en ambisiøs lobb fra 25 meter, men forsøket går over

1-0: Mark Jones - Dietmar Hamann mister ballen på midtbanen, ballen blir spilt inn i sentralt bak Liverpools midtforsvar.  Alene med José Reina gjør Mark Jones ingen feil.

1-1: Fernando Morientes - Steve Finnan spiller fram Darren Potter, som igjen slår fram til Fernando Morientes foran mål.  Spanjolen kan enkelt score fra fem meter.  Mistanke om at Potter var offide ute på høyrekanten.

18.min:  Forsering fra Djibril Cissé, men keeper får slått det harde skuddet over mål og til corner.

27.min:  God redning av Ingham igjen, etter at Gerrard kommer farende inn i feltet.

33.min:  Cissé mer håper enn tror på straffespark da han deiser i bakken inne i feltet.  Liverpool sliter med å finne noe som helst rytme i sitt spill, ikke overraskende etter snaue to uker med trening.

35.min:  Potter slår inn fra høyre, midtforsvaret til Wrexham nøler, og Cissé kan vende opp.  Skuddet går imidlertid halvmeteren over.

1-2: Fernando Morientes - En corner fra høyre av Steven Gerrard blir slått mot første stolpe.  Morientes header ballen hardt og kontant inn nede ved stolperota.

44.min:  Cissé bommer foran mål, etter godt forarbeid av Morientes.

PAUSE

På en litt uggen internettlinje har Fernando Morientes vært meget sentral i de første 45 minuttene, med to scoringer og også flere gode fremspill.  Steven Gerrard har vært bokstavelig sentral på midtbanen, mens Boudewijn Zenden har hatt en ryddig åpningskamp på venstresiden.  Bakover har Wrexham sluppet mer til enn Rafa helst ville ha ønsket.  Det er ventet at Liverpool vil bytte hele laget foran 2.omgang.

2.omgang:

Rafa har byttet nesten hele laget ved pause.  Steve Finnan og Stephen Warnock er fortsatt på banens, mens David Raven og Carl Medjani blir på benken inntil videre.  Riise er inn som venstreback, Josemi i midtforsvaret, mens Warnock er blitt flyttet opp på venstrekanten på midtbanen.

1-3: Milan Baros - Wrexham nærmest gir Liverpool et tidlig mål i 2.omgang da keeper spiller rett i beina på Anthony Le Tallec.  Franskmannen får pirket ballen til en Milan Baros som er helt alene igjennom og kan score lett alene med Ingham.

56.min:  Baros blir spilt fram litt skrått ut til høyre, og tsjekkeren skyter vilt utenfor.

58.min:  David Raven inn for Steve Finnan.

64.min: Et typisk Baros-raid, hvor han river til seg ballen og fosser mot mål.  Etter at han har rundet keeper kommer han imidlertid for skrått på mål.

1-4: Milan Baros - Tsjekkeren scorer på en flott volley etter forarbeid av Xabi Alonso.  Spanjolen spiller en pole sentralt inn i feltet, og Baros feier ballen inn i hjørnet.

2-4: Innbytter McEvily kan avslutte fra noen få meters hold, etter dårlig forsvarspill av Warnock på Liverpools venstreside har vært foranledningen.

3-4: Wrexham kommer fram på Liverpools høyreside, etter svakt forsvarspill av Raven, og Rodney Jack avslutter sikker fra 3-4 meter.

SLUTT

Noen fine scoringer fra Fernando Morientes og Milan Baros var høydepunktet i en kamp hvor svakt forsvarsspill gjorde at Wrexham både ledet og nesten hentet inn forspranget til gjestene mot slutten av kampen.  Rafa Benitez benyttet 21 spillere i generalprøven før møtet med TNS i Champions League kommende onsdag.  Meningen var at han skulle gi alle 22 spilletid, men Carl Medjani skal ha fått en strekkskade på oppvarmingen.

NB  Etter det vi forstår vil scoringene bli sendt om igjen på Sky News ca kl 18.20.