Aurelio(43)
Taylor(77)
Alonso(57)

Skrevet av Frank H. Larsen

Liverpool lå under til pause, men snudde til seier takket være scoringer av Torres og Cole. Innbytter Cole nettet fra kloss hold to minutter på overtid. De røde var det førende laget gjennom hele kampen og spillet var tydelig bedre enn mot Wolverhampton. Liverpool viste vinnervilje da de kom på banen etter pause, ledet av kaptein Gerrard. Flere sjanser ble skapt, men det så ut til å gå mot poengdeling før innbytter Cole dukket opp og nettet fra kloss hold to minutter på overtid. Dermed har Liverpol for første gang snudd en ligakamp de har ligget under 0-1 til seier under Hodgson.

95:SLUTT

94: Klasnic vender opp og skyter knallhardt. Reina redder mesterlig.

92:Joe Cole scorer på feilpasning. Gerrard slår inn. En motspiller får hofta på ballen som til slutt havner hos Cole. Innbytteren kan sette foten på ballen fra en meters hold, men var nok offside.

91:Tilleggstid: 4 min

90:Daniel Agger bytter med Sotirios Kyrgiakos.

90:Steven Gerrard skyter.

89:To gode angrep nå. Torres får først ikke avsluttet før Kuyt lemper inn. Bolton må gi til corner.

89:Feil av Johnson. Klasnic avslutter på Reina.

88:Johnson spiller gjennom, men Torres ligger på bortre.

87:Bolton skyter. Ballen blir liggende død, men de røde får klarert.

85:Reina bokser corneren med en hånd. Bolton legger press på. Til slutt avslutning utenfor.

84:Kevin Davies kontrer og skaffer frispark i kamp med Lucas.

82: Taylor bytter med Petrov.

82:David N'Gog bytter med Joe Cole.

82:Steven Gerrard forsøker å plassere ope i vinkelen.

81:N'Gogs innlegg går forbi alle. Farlig situasjon.

81:N'Gog avslutter via motspiller og inn til Jaaskelainen.

79:Innlegg fra Aurelio. N'Gogs avslutning blir blokkert.

78: Davies M. skyter rett på Reina. Keeperen tar også returen. Svinger på Anfield nå.

77:Aurelio slår inn. Bolton klarerer. Liverpool legger press på bortelaget nå.

77: Taylor får gult kort.

76:Bra spill av Liverpool. Ender med at N'Gog ikke finner Gerrard.

74: Alonso har krampe.

73:Fernando Torres skyter like utenfor.

72:Liverpool er det førende laget. Aurelio slår inn. Corneren blir klarert.

70:Torres dribler seg inn i 16-meteren og slår inn. Upresist.

69: Rodrigo bytter med Klasnic.

68:Torres legger inn før N'Gog avslutter.

66:Steven Gerrard skyter.Gerrard spiller fint til Maxi som avslutter i hånden på Davies. Ballen blir liggende fri. Gerrard avslutter rett på Jaaskelainen.

65:Johnson slår inn med venstre mot Maxi, men ballen går utover dødlinjen.

63:Kuyt dribler seg inn i 16-meteren. Får frispark mot for å holde motspiller i trøyen.

62:Aurelio slår inn. Knight header vekk.

61:Torres skaffer corner. Gerrard slår inn. Bolton header vekk ved første stolpe.

59:Kuyt dytter Davies overende. Taylor slår inn fra tilsvarende posisjon som ga scoring. Gerrard header vekk.

57: Alonso får gult kort for takling på Kuyt. Nederlenderen vipper ballen over spanjolen og blir taklet sent nede ved dødlinjen. Resultatløst frispark.

56:Aurelio slår frispark inn fra høyre. Bolton får klarert.

55:Gerrard finner Torres. Spanjolen skyter like utenfor bortre stolpe.

54:N'Gog forsøker å finne Maxi. Jaaskelainen påpasselig ute og plukker ballen.

49:Fernando Torres scorer etter pasning fra Steven Gerrard. Johnson spiller opp N'Gog som bryster ned til Gerrard. Gerrard spiller frem Torres som på volley setter ballen i nettet.

49:N'Gog vender opp, men skuddet blir blokkert.

49:Cahill rydder unna foran Gerrard.

48:Johnson spiller frem Lucas. Brasilianeren er i offside.

46:Farlig innlegg, men Skrtel får klarert.

46:Liverpool tar avspark.

Liverpool spiller en bedre kamp i dag enn mot Wolverhampton, men ligger likevel under til pause. Det startet med mange ballmist og feilpasninger, og mange frispark har preget kampen. Imidlertid har det tatt seg opp etter hvert. Liverpool har hatt to gode sjanse rved Lucas og Maxi. Bolton har vært mest effektive og scoret på headign fra Kevin Davies. Gerrard startet på benken, men kom inn allerede etetr 20 minutter for en fotskadet Raul Meireles. Torres har blitt frustrert og var nær ved å pådra seg gult kort.

47:PAUSE. Pipekonsert fra Anfield-publikummet.

47:Lucas Leiva er for sein i en takling og får gult kort.

46:Torres får frispark, men er frustrert og gir Cahill en skyllebøtte. Får tilsnakk av dommer Friend.

45:Lucas Leiva setter ballen utenfor fra et par meter. Pent fremspill av Kuyt.

43: Davies K. scorer etter innlegg fra Taylor. Frisparket slås over alle røde. Davies rager høyest og header i mål ved bortre stolpe.

43:Fabio Aurelio får gult kort for å gå inn med knottene først mot feilvendt spiller ute ved sidelinjen.

42:N'Gog pådrar seg frispark. Taylor lemper inn. Agger klarerer.

41:Forsøk på gjennomspill fra Rodriguez når aldri Torres.

40:N'Gog skyter lavt fra langt hold. Jaaskelainen har grei kontroll.

40:Liverpool varter opp med fint pasningspill helt til Kuyt ikke finner N'Gog.

36:Gerrard slår inn. Jaaskelainen skal fange ballen, men en Bolton-spiller forlenger. Ebber ut i intet.

32:Kuyt legger inn fra høyre. Maxi Rodriguez header mot hjørnet der keeper kommer fra, men dessverre i nettaket. Beste muligheten hittil.

31:Taylor treffer ikke skikkelig på avslutningen Over.

30:Gerrard pådrar seg frispark. Ballen slås inn. Litt frem og tilbake før Knight header utenfor.

28:Gerrard slår tidlig inn, men Bolton får ballen vekk.

27:Martin Skrtel får en smell i hodet. Dommer beordrer spilleren av banen. Skrtel snart klar igjen.

24:Kuyt kjemper til seg corner. Gerrard slår inn og Bolton klarerer til ny corner. På den neste corneren vinner Johnson klokkerent mot Kevin Davies, men headingen går rett på keeper.

24:Taylor slår corner. N'Gog header unna.

22:Aurelio slår inn. Over N'Gog.

21:Kuyt pådrar seg frispark. Taylor skyter i nettveggen.

21:Raul Meireles må ut med skade. Steven Gerrard kommer inn.

20:Feil innkast av Aurelio!

19:Rodrigo avslutter over.

18:Johnson legger inn. Torres vender opp og legger videre til Maxi Rodriguez som avslutter. Skuddet feies vekk like utenfor streken, men ballen hadde nok ikke gått i mål.

17:Taylor lemper upresist inn.

16:Raul Meireles må få behandling for en fotskade.

16:Nytt frispark. Nesten i identisk posisjon.

15:Meireles legger ned Rodrigo. Taylor lemper inn. Rett i klypene på Reina.

14:Fin ball fra Meireles. Johnson avblåses for offside. Hårfint.

14:Langt innkast fra Ricketts. Meireles klarerer.

13:Stort bakrom for Torres, men Kuyt spiller til en offsideplassert Maxi.

11:Meireles med gjennomspill, men upresist mot Ngog. Jaaskelainen har full kontroll.

9:Meireles legger frisparket inn i feltet. Skrtel går opp upresset, men header langt utenfor bortre stolpe.

9:Liverpool forsøke å kontre. Zat Knight legger ned Torres ute på sidelinjen.

7:Meireles tar et frispark hurtig. Torres slår et svakt innlegg inn i feltet fra venstre.

5:Mye gi og ta og mange ballmist i åpningsminuttene.

1:Matthew Taylor fyrer et frispark himmelhøyt over fra meget langt hold. Sannsynligvis forsøk på innlegg.

1:Liverpool tar avspark i regnværet på Anfield. De røde angriper mot Anfield Road End. Lagene spiller med svarte armbind til minne om Avi Cohen.

Liverpool skal forsøke å slå tilbake etter det skuffende 0-1-tapet mot Wolverhampton. De røde har ikke tapt tre ligakamper på rad siden oktober 2003.

Liverpool har en meget god statistikk mot Bolton på Anfield. De røde har vunnet de åtte seneste kampene, og “The Trotters” har kun maktet å scoret ett mål. Roy Hodgson & co. har bare sluppet inn ett mål på de seneste fire ligakampene på Anfield denne sesongen, men har bare plukket syv poeng fra syv møter med lag fra nordvest.

Jamie Carragher (skulder) og Jay Spearing (ankel) er de eneste spillerne som definitivt er ute.

Roy Hodgson sa på gårsdagens pressekonferanse at Steven Gerrard var svært sliten etter kampen mot Wolves, og kapteinen starter da også på benken mot Bolton.

Daniel Agger, Fabio Aurelio og Maxi Rodriguez kommer inn på laget. Paul Konchesky er verken på banen eller benken. Forsvarsinnbyttere er Kyrgiakos og allsidige Martin Kelly.

Joe Cole er friskmeldt av en ankelskade og sitter på benken.

Bolton har bare 15 førstelagsspillere tilgjengelig, og har derfor bare fire reserver på benken.

Vurdert av Tor Sandø

Reina 7Hadde to viktige redninger. Det ene et kvarter før slutt, det andre på overtid. En grei økt for spanjolen. Sjanseløs på Davies sitt mål.
Johnson 4Svak kamp for Glen. Han er initiativløs og leverer den ene feilpasningen etter den andre. Bidrar med svært lite.
Skrtel 6Slovaken kriget så det gjorde vondt på Anfield i dag. Han hadde tøffe møter med fysiske spillere som Elmander og Davies, og kom seirende ut av de fleste av dem.
Agger 6Godt å se dansken i aksjon igjen. Han har tidligere vist at han fungerer godt sammen med Martin, og gjorde det igjen. Lover godt for fortsettelsen. Erstattet av Kyrgiakos mot slutten.
Aurelio 6Hadde en god andreomgang, som de fleste av sine lagkamerater. Legger utrolig mange gode dødballer.
Kuyt 6Var direkte svak i førsteomgangen, men i andre omgang var nederlenderen mer i sitt gamle jeg. Bevegelig og kommer seg til sjanser.
Leiva 6Lucas Leiva gjorde mye av jobben på midtbanen som ikke er så godt synlig, og som gjorde at Gerrard var "outstanding" i andre omgang. Slet hardt og løp mye.
Meireles 0Portugiseren måtte gi seg tidlig etter at han fikk en smell i ankelen etter en takling. Erstattet av Gerrard etter 20 minutter. Et bytte som skulle få en stor betydning for kampen.
Rodriguez 5Det sto ikke på forsøkene, men Maxi var ikke lett å få øye på i dag. Får pluss for noen gode kombinasjoner med Torres.
Torres 7Viderebefordret en fantastisk pasning fra Gerrard i nett-taket. En utrolig viktig scoring, som fikk troen tilbake i Liverpool-laget. Hadde flere gode muligheter som kunne gitt mål. Det ble med det ene. Første omgang er bare å glemme. Da preget frustrasjonen Fernando. Mye mer involvert i finaleomgangen.
N'Gog 5Franskmannen prøvde og prøvde, men lyktes med pent lite. Er av og til litt slurvete i avleveringene. Er viktig som makker for Torres og da må pasningene opp et nivå.
Gerrard Liverpools beste8Hadde Steven tenkt seg en rolig start på det nye året, så ble det tidlig klart at slik ble det ikke. Gjorde ikke mye av seg i første, men eksploderte i annen. Var regissør bak det meste av det offensive som skjedde i andre omgang. Opptur for Steven og laget etter nedturen fra Wolves-kampen. Liverpools beste, akkurat nok til å forsvare åtteren.
Cole 0Fikk åtte minutter for N`Gog. Var sistemann på seiersmålet, som ikke var offside fordi det kom fra en motspiller. Selv om selve målet ikke var så spektakulært, så skal man ikke underdrive betydningen av det. Cole trenger en opptur i rødt nå. Coles mål gjør også at Roy Hodgson kan få et pusterom etter lagets dårlige første halvdel av sesongen.
Kyrgiakos 0Fikk spille det meste av overtidstiden for Agger. Kunne blitt syndebukk da han bommet på ballen mot slutten, men grekeren rettet opp sin egen tabbe.