Ibanez() ()
Wood(82) ()
Morrison(86)

Skrevet av Ole-Johannes Engdal

Andreomgangen startet slik førsteomgangen sluttet. Liverpool fortsatte med unødvendige balltap, og West Bromwich satt fart fremover. Tidlig i omgangen fikk gjestene lov til å skyte skudd etter skudd uten å bli presset. Heldigvis var ikke skuddfoten innstilt hos West Bromwich-spillerne. Etterhvert som tiden gikk begynte Liverpool å ta mer og mer over, og sjansene kom. I det 65. minutt satt endelig scoringen. Det hele startet ved et langt utkast av Reina som fant Kuyt. Nederlenderen løp seg fri og fikk slått ett nydelig innlegg til Torres, som scorte på hel volley. Flott scoring! Etter dette hadde Liverpool ballen mye, men klarte ikke å skape noe særlig. I det 83. minutt ble Liverpool snytt for ett straffespark. Midtstopper Jara handset, og det var svakt at dommeren ikke så det. Et West Bromwich som kunne kommet tilbake fra 1-0 fikk det enda tyngre da Morrison ble utvist etter en stygg og unødvendig takling på Torres. Alt i alt en svak kamp av Liverpool, men det gjør godt med en seier på en dårlig dag.

93:SLUTT!

90:Tre minutter er lagt til i denne andre omgangen.

89:Målscorer Fernando Torres bytter med Ryan Babel.

88:Tchoyi kommer til innlegg fra venstre, men Skrtel får headet ballen unna.

86: Morrison får rødt kort etter en stygge og unødvendig takling på Torres.

83:Liverpool blir helt klart snytt for ett straffespark! Torres skyter ballen mot mål, men West Bromwich-stopper Jara stopper ballen med sin venstre arm.

82: Fortune bytter med Wood.

82:Fortune bytter med Wood

81:Odemwingie kommer til skudd fra skrått hold, men ballen går rett i hanskene på Reina.

80:Gerrard slår en nydelig ball gjennom til Torres, men midtstopper Olsson rydder opp for gjestene.

76: Dorrans bytter med Tchoyi.

74:Gerrard skyer fra drøyt 20 meter, men Carson redder skuddet lett.

72:Gerrard legger nydelig inn til Torres som ligger og lurer på lengste. Fernando Torres skyter, men Carson redder ypperlig.

70:Gerrard får stusset ballen inn i 16-meteren og Rodriguez får nesten tak i ballen. Nære på for argentineren.

67:Odemwingie drar av et par Liverpoolspillere og skyter fra 20 meter, men skuddet går igjen langt utenfor.

65:Fernando Torres scorer på hel volley etter ett flott innlegg fra Dirk Kuyt.

62:Olsson sender ballen mot eget mål, men den smyger seg utenfor stolpen og ut til en corner.

60:Corneren ender til slutt hos Martin Skrtel som skyter. Skuddet går så vidt utenfor krysset.

59:Milan Jovanovic bytter med Maxi Rodriguez.

59:Torres får skaffet Liverpool en corner.

56:Igjen får en West Bromwich-spiller skyte uten press. Denne gangen går skuddet ikke så langt utenfor målet til Reina.

53:Dorrans skyter fra 30 meter, skuddet går langt utenfor.

49:Morrison får stå og skyte helt umarkert fra 20 meter, skuddet går utenfor.

46:Liverpool tar avspark og spiller nå mot The Kop.

Liverpool klarte ikke å spille sitt eget spill i løpet av den første omgangen. West Bromwich hakket opp spillet til vertene, og hadde faktisk ballen mye av tiden. Da Liverpool først hadde ballen, var det veldig stillestående og det gikk tregt. De røde har ikke klart å skape noe særlig,  men Torres har vært frempå et par ganger. Gjestene på sin side har vært bedre enn Liverpool fremover på banen, men det har sviktet i den siste tredjedelen. Noe som også skyldes godt forsvar av Liverpool. Skal Liverpool vinne denne kampen, må de få fart på angrepsspillet sitt og ikke rote bort ballen når de først har den.

46:PAUSE

46: Morrison skyter fra ca.20 meter, skuddet går bare så vidt utenfor målet til Reina.

45:Det er lagt til ett minutt i denne første omgangen.

43: Mulumbu er skadet etter en takling fra Glen Johnson. Han kommer seg etterhvert på beina igjen.

40:Poulsen slår bort ballen på midtbanen og West Bromwich går rett i angrep, heldigvis får Skrtel ryddet opp.

36:Liverpool får frispark ikke langt utenfor 16-meteren. Leiva Lucas slår ballen inn til Kuyt, men West Bromwich får ballen ut til corner.

29:Fortune får dempet ballen på brystet inne i 16-meteren, men Carragher får ballen bort.

27: Jara skaffer West Bromwich en corner. Den header Gerrard unna.

23: Fortune skyter fra omtrent 13 meter, men skuddet går rett på Reina.

20:Corneren header Poulsen utenfor.

19:Gerrard slår inn, og Tamas header ballen nesten i eget mål. Liverpool vinner en corner.

18:Torres får et frispark høyt oppe på venstresiden.

16:Fortune blir spilt flott gjennom og han får avsluttet, men skuddet er altfor dårlig.

15:Jovanovic setter fart fremover og får spilt Torres gjennom, en god takling fra en West Bromwich-forsvarer ødelegger for de røde.

13:West Bromwich får til ett innlegg fra venstresiden, men spissen får ikke headet ballen på mål.

9:Den påfølgende corneren får West Bromwich avverget.

8:Gerrard spiller igjen Torres fint gjennom. Spanjolen skyter fra fem meter, men skuddet blir blokkert og går til corner.

4:West Bromwich kommer til skudd fra omtrent 2o meter, men skuddet går godt til side for mål.

3:Gerrard spiller Fernando Torres fint gjennom på venstresiden og han skyter. Skuddet går rett på keeper Carson.

1:West Bromwich tar avspark. Liverpool spiller i første omgang med The Kop i ryggen.

Lucas og Poulsen spiller sentralt, med Gerrard bak Torres på topp. Ingen overraskelser ellers, men vi merker oss at David N'Gog ikke er med i troppen.

Vurdert av Torbjørn Flatin

Reina 7Ble aldri satt på de store prøver selv om West Bromwich angrep mer enn mange andre lag på Anfield. Virket trygg og startet angrepet som ga målet.
Johnson 6Antydninger til å komme en del fram på sin side sammen med Kuyt før pause, men det ble aldri særlig ut av det. En kamp på det jevne.
Carragher 6Bra jobb også av Carra på en dag hvor buret ble holdt rent, men noen småmisser trekker ned.
Skrtel 6Involvert i en del tøffe dueller, spesielt på dødballer, og vant sin skjerv.
Agger 5Grei som back når det er snakk om rene dueller ute på sin side, men virker ukomfortabel når han må vende seg fort og blir utfordret.
Kuyt Liverpools beste7Dirk la som vanlig ned et solid stykke arbeidsskift. Ikke minst etter pause hvor han ble mye involvert og var nære ved scoring et par ganger da han på sedvanlig hvis dukket opp på rett sted etter returer. Flott forarbeid til scoringen og blir vår Liverpools beste.
Poulsen 7Begynte bra og var mye borti ballen, og er en tålmodig sjel som kan spille pasninger på fem meter hele dagen. Ryddig spiller som var med og styrte tempoet i kampen.
Leiva 6Løper, jobber og bryter en del, men det går i et gir hele tiden og han og Poulsen sammen sentralt er en slik spillertype for mye.
Jovanovic 5Ser i bakken, løper og prøver å ta for seg, men det blir veldig lite ut av det for serberen.
Gerrard 7En del opp og ned for kapteinen, men gjør i glimt noe av det bedre Liverpool hadde fremover. Da ved flere gode fremspill hvorav det til Torres ved bortre stolpe var det beste.
Torres 7Virker fortsatt vesentlig tyngre i steget enn når han er i toppform, men ble matchvinner, løp seg til den største sjansen og skjøt da det skulle ha blitt straffespark etter pause.
Rodriguez 6Kom inn like før målet og var med i Liverpools bedre periode midtveis i 2.omgang uten å fremheve seg spesielt.