Jackson() ()
Wilbraham() ()
Tierney(34)

Skrevet av Ole-Johannes Engdal

At Liverpool ikke klarer å score mer enn ett mål i kveldens kamp, er en større prestasjon enn det ene målet de scoret. De røde hadde nærmere 30 målsjanser i løpet av hele kampen, og har bare seg selv å takke for at de mistet to poeng i kveldens kamp. Norwich kom riktignok på banen som et bedre lag etter pause, men Liverpool var  klart best i 90 minutter.  Etter 60 minutter scoret Norwich etter et nydelig angrep. Pilkington la inn et flott innlegg som Grand Holt banket inn med pannebrasken. Carragher og Glen Johnson var sjanseløse i duellen med muskelbunten. Reina sin innsats ved det målet var ikke sprekt, han feilberegnet totalt ute i feltet. Etter målet fikk Norwich blod på tann, og fikk en stor målsjanse bare minutter etterpå. I det 86. minutt var det en omdiskutert situasjon der Adam blir meid ned innenfor 16-meteren. I steden for å dømme straffe, presterer Walton å dømme frispark til Norwich. Liverpool hadde flust av muligheter til å avgjøre kampen etter Norwichs mål, og på overtid vartet Norwich-keeper opp med årets redning på en flott Suarez-avslutning. Irriterende å gi fra seg to poeng på Anfield, i en kamp de røde har i sin egen lomme.

90:SLUTT!

90:Norwich-keeper varter opp med årets redning på en Suarez- avslutning.

90:Gerrard legger inn til Carroll, som stupheader utenfor fra fem meter! Ballen skal visst ikke inn i kveld...

90: Pilkington bytter med Crofts.

90:Det er lagt til fire minutter på Anfield

90:Dirk Kuyt bytter med Daniel Agger.

90:Glen Johnson fyrer av et håpløst skudd fra 25 meter

89:Henderson pådrar seg et frispark midt på banen. Daniel Agger gjørt seg klar for et innhopp

86:Adam blir meid ned innenfor 16-meteren, men får merkelig nok ikke straffe. Peter Walton presterer å dømme frispark til Norwich..

83:Pilkington skyter i Glen Johnson og ballen går ut til en corner

83:Suarez løfter ballen inn mot Carroll, men keeper er ute og fanger ballen

81:Nok en gang er Liverpool i offside. 9. gang for kvelden!

80:Stewart Downing bytter med Andy Carroll.

78:Corneren får Norwich headet unna

78:Suarez avslutter nok en gang, men keeper får reddet. Corner!

76:Norwich ser ikke ut til å være fornøyd med 1 poeng på Anfield

72:Norwich skyter fra 16 meter, men skuddet går langt over

70:Gerrard spiller en totalt meningsløs ball inn til Norwich-keeper

69:En ny avslutning fra Luis Suarez, men rett i klypene på keeper

69:Craig Bellamy bytter med Jordan Henderson.

68:Corneren får Norwich headet unna

67:Nok en gang kommer Suarez til avslutning, men keeper får slått til corner

64:Norwich har virkelig fått blod på tann etter utligningen! Grand Holt med en kjempesjanse til å sette 2-1, men nydelig redning av Reina

60:1-1! Holt scorer etter et nydelig innlegg fra Pilkington. Elendig defensiv jobb av Liverpool, i tillegg bommer Reina totalt på innlegget.

57: Bennett bytter med Holt.

57:Nok en gang et godt innlegg av Downing. Bellamy setter hodet på det, men headingen er for dårlig og går rett på keeper

55:Gerrard får til en svak avslutning fra 16-meter, men skuddet går rett på Norwich-keeper

53:Nok en gang blir Liverpool avvinket for offside, denne gang kaptein Steven Gerrard

51:Ball nummer tre i stolpen for hjemmelaget er et faktum! Nok en gang er det Luis Suarez som avslutter litt for dårlig

47:Norwich får avslutte fra ti meter, men Reina redder skuddet enkelt

46:Norwich setter i gang 2.omgangen

At Liverpool går til pause med en ledelese er fullt fortjent, men at de bare leder 1-0 er helt utrolig! Liverpool har kjørt kampen fra første spark på ballen, og det kunne likegodt stått 4 eller 5-0 til pause. Luis Suarez har vært et forferdelig uromoment for Norwich-forsvaret, og det er merkelig at ikke spissen har klart og putte et eneste mål på sine mange målsjanser. Norwich har kommet til et par farlige muligheter, men Reina har vært med på notene. Det så ut til at det skulle stå 0-0 til pause, men helt på tampen av omgangen dukket Craig Bellamy opp og satte ballen i nota. Enrique dundret ballen langt opp fra sin backposisjon. Ballen landet i beina på Suarez, men Bellamy stakk av med ballen og satte den inn bak Norwich-keeper. Fortsetter Liverpool i samme stil etter pause, kan dette bli stygt for kanarifuglene.

45:PAUSE!

45:PAUSE!

45:1-0: Craig Bellamy scorer på feilpasning. Enrique slår en lang ball opp på banen som ender opp hos Luis Suarez og en Norwich-forsvarer. Craig Bellamy stikker av med ballen etter at Norwich-spilleren har lagt den død. Waliseren springer fra forsvaret og setter ballen til venstre for keeper.

45:Det er lagt til 1 minutt på Anfield

44:Corneren fra gjestene ender opp i innkast for hjemmelaget

44:Et innlegg fra Hoolahan går via Jamie Carragher og ut til en corner

42:Bellamy prøver seg på en avslutning fra hjørnet av 16-meteren, men skuddet går langt over og langt til side for mål.

40:Downing legger inn et nydelig innlegg til Suarez. Luis Suarez header ballen rett i klypene til keeper fra 3 meter!

39:Suarez prøver seg på en frekkis inn til Bellamy, men ballen havner i Norwich-keeperens hender

38:Suarez leker seg med Norwich-forsvaret og får slått inn. En Norwich-forsvarer får slått til corner. Gerrard velger en kort variant, som bare blir tullet bort.

36:Den påfølgende corner ender opp som fem-meter

36:Suarez skaffer Liverpool en corner

35:Frispark-forsøket fra Downing går rett i muren

34: Tierney får gult kort etter en stygg takling på Downing

32:Bellamy skjermer ballen ut til en corner for Liverpool

29:Adam trer igjennom, men Bellamy ligger desverre i offside. Hadde han holdt seg på rette siden, kunne det fort blitt en stor mulighet for hjemmelaget.

27:Spillet har jevnet seg mer ut nå

23:Norwich får avslutte fra 16 meter, men rett i klypene på Reina

22:På den påfølgende corneren får bortelaget til en god heading, men Reina er med på notene

21:Norwich får et hjørnespark etter et godt innlegg fra høyrekanten

19:Gerrard slår en nydelig pasning ut til Downing på høyrekanten, men vingen løper i offside

17:Glen Johnson spiller Suarez nydelig gjennom, men igjen avslutter spissen utenfor. Fjerde muligheten hans i kveld!

16:For første gang i kampen er Norwich frempå. Hoolahan får skyte fra 8 meter, men rett på Reina

15:Downing løfter ballen inn mot Suarez, men innlegget er dessverre litt for langt

13:Suarez prøver å lobbe fra 20 meter, men forsøket går langt over mål

12:Adam slår en nydelig langpasning til Bellamy som er på løp på venstrekanten. Waliseren legger flott inn til Suarez. Luis Suarez skyter på direkten, men skuddet treffer stolpen!

8:Downing får lagt inn fra høyrekanten, men innlegget er akkurat litt for høyt for lille Suarez

5:Luis Suarez vender flott bort to forsvarer og skyter. Luis Suarez skyter like utenfor!

4:Liverpool spiller med høyt tempo i begynnelsen. Ser ut som at taktikken er fullt kjør fra start!

3:Skrtel header den påfølgende corneren i treverket! Nærme 1-0!

2:Suarez presser frem et hjørnespark for Liverpool

1:Liverpool setter i gang kampen, og spiller i første omgang mot The Kop. The Kop viser mosaikk som sier "Justice 96".

Ingen store overraskelser fra Kenny, men Glen Johnson kommer inn på høyrebacken og Craig Bellamy får sin første start i ligaen denne sesongen. Det betyr at Gerrard og Adam spiller sentralt i fraværet av suspenderte Lucas. Ryktene sier at Kuyt skal spille på topp med Suarez, med Bellamy bredt, men det gjenstår å se. Vi ser også at Doni er blitt nok klar av sin fingerskade til å være på benken.

Norwich har vist god form i det siste og er uforandret både fra start og på benken i forhold til siste kamp mot Swansea. Det betyr at kapteinen Grant Holt igjen er ute av laget.

Vurdert av Torbjørn Flatin

Reina 6Bestemt, virket sikker og hadde noen utmerkede utspill, før han kom for sent inn i situasjonen da Norwich utlignet. Rettet opp en del da han reddet glimrende fra målscorer Holt like etterpå.
Johnson 6Aktiv og god da Liverpool dominerte fullstendig de første 20 minuttene. Mer ujevn da Norwich også begynte å true og ikke like mye involvert framover.
Carragher 6Spiller på rutinen og gjør ikke de store feilene, men det er også ganger hvor veteranen ikke henger helt med i svingene.
Skrtel 6Slovaken kunne ha scoret i løpet av de første par minuttene og er blitt farligere på dødballer for. Ryddet stort sett bra opp, men varierer i fremspillene.
Enrique 7En av Liverpools jevneste over 90 minutter, og viste glimtvis sin kvalitet med gode fremspill og bra kontroll bakover.
Kuyt 6Løp og kjempet som vanlig, men fikk det ikke helt til å sitte på topp i dag hvor han også brente et par bra muligheter.
Gerrard 7Ingen kaptein med turboen på, men spiller klokt og fornuftig og har stort sett stor treffprosent på pasningene. Hadde nær spilt fram Suarez til seiersmålet på overtid.
Adam 7Sendte noen silkepasninger i den tidlige perioden hvor Liverpool eide ballen. Noe mer ujevn etter hvert, men kan bli en slager sammen med Gerrard.
Downing 5Kommer fram i noen fine posisjoner på høyresiden, men sliter med å få ballen enten forbi forsvarer eller så blir det gjerne for langt. Virker å være redd for å ta egne initiativ med skudd og er ikke i form.
Bellamy 7Vi synes Craig var aktiv og god, selv om han til tider ikke ble veldig mye involvert ute på kanten. Scoret målet også, og ble for oss uforstående byttet ut.
Suarez Liverpools beste8Er til tider et helt angrep alene. Synes dessverre å ha fått et rykte for å filme for mye, og fikk absolutt ingen ting av dommeren i dag. Mangler effektivitet, men er samtidig den klart største trusselen for forsvaret til Norwich. Liverpools beste.
Agger 0Fikk et par minutter på venstrebacken da Dalglish vel ønsket at Enrique skulle komme lenger frem for å slå innlegg mot Carroll.
Carroll 0Giganten på topp hadde når scoret med en heading i sluttsekundene, og bidro med tyngde spesielt på dødballer i de minuttene han fikk som innbytter.
Henderson 0Kom inn på høyresiden i drøyt 20 minutter, uten at han fikk satt noe preg på kampen.