Boateng() ()
Bent() ()
Parker(25)

Skrevet av Einar Kvande

Liverpool gikk hardt ut i annen omgang, i et forsøk på å punktere kampen med et fjerde mål. De skapte fire store sjanser i omgangens tre første minutter, men måtte vente ni minutter ut i omgangen før den fjerde scoringen satt i nota. Igjen var det Luis Suarez som scoret, og igjen var det Steven Gerrard som slo den målgivende pasningen. Gerrard var involvert i alle Liverpools scoringer i dag. Etter det fjerde målet tok Liverpool foten av gasspedalen, og spaserte inn seieren. De røde skapte likevel en rekke sjanser til, så seieren kunne fort ha blitt større.

90:Slutt

90:Suarez sleiver et skudd opp på The Kop.

90:Suarez, Henderson og Coutinho er nær ved å kombinere seg gjennom Fulham-forsvaret. Suarez med en fiks avslutning som går utenfor.

90:Tre minutter legges til.

85:Henderson takles inne i feltet, men verken dommer eller linjemann gir straffe selv om hele The Kop roper på nettopp det.

85:Joe Allen får et knallhardt skudd blokkert av en Fulham-forsvarer.

83:Coutinho skaffer Liverpool et hjørnespark.

83: Berbatov bytter med Karagounis.

81:Luis Suarez er nær ved å løpe inn sitt tredje mål for ettermiddagen, etter at Liverpool har holdt lekestue i Fulham-feltet.

77:Suarez går ned i feltet i en duell med Senderos. Sveitseren bruker armen, men Suarez får ikke straffe.

76:Daniel Sturridge bytter med Victor Moses.

74:Hjørnesparket tas kort, og Liverpool vinner en ny corner. Den finner Skrtel, men den lave avslutningen er løs.

74:Richardson gir bort en corner.

71:Philippe Coutinho forsøker å trille ballen i mål etter fint forarbeid av Suarez. Stekelenburg er med på notene.

69:Suarez skyter utenfor fra drøye 16 meter, etter forarbeid av Henderson.

66:Steven Gerrard bytter med Joe Allen.

66:Kasami skyter langt utenfor fra distanse.

65:Agger stopper et gjennomspill.

62:Daniel Sturridge skyter, men forsøket blir blokkert, etter et godt Liverpool-angrep.

61: Zverotic bytter med Hughes.

61:Aly Cissokho bytter med Jose Enrique.

59:Daniel Agger må gi en corner. Henderson klarerer innsvingeren.

57:Suarez prøver seg på "en Alonso" fra midtbanen når Stekelenburg er langt ute. Lykkes ikke.

56:Cissokho med en viktig takling inne i eget felt når Fulham kontrer.

54:Luis Suarez scorer etter pasning fra Steven Gerrard. Suarez drar seg forbi Senderos og setter ballen i mål ved nærmeste stolpe, etter at Gerrard vant ballen.

52:Coutinho skyter svakt utenfor fra distanse.

48:Daniel Sturridge skyter utenfor fra kloss hold etter å ha dratt seg forbi sin oppasser.

47:Luis Suarez skyter over etter en enorm dobbeltsjanse for Liverpool, der Stekelenburg først gjør en god redning på Sturridges skudd fra kloss hold.

47:Luis Suarez skyter fra kloss hold etter flott forspill av Sturridge. Stekelenburg med en god redning.

46:Liverpool tar avspark mot The Kop.

46: Kacaniklic bytter med Ruiz.

Liverpool leder 3-0 til pause, etter å ha rundspilt Fulham etter alle kunstens regler i første omgang. Gjestene fra London har knapt fått låne ballen, om vi ser bort i fra et par kontringer. Den første scoringen vil nok bli registrert som et selvmål av Amorebieta, da Suarez sin heading på Gerrards frispark treffer stopperen slik at den går i mål. Deretter stanger Martin Skrtel kontant inn en Gerrard-corner, etter svak markering av nevnte Amorebieta. Liverpools tredje mål var det vakreste i første omgang. Jordan Henderson trer gjennom Luis Suarez med et utsøkt fremspill, og uruguayaneren gjør ingen feil alene med keeper og setter ballen lavt i mål.

45:To minutter er lagt til i første omgang.

45:Coutinho får ikke treff på Suarez sin corner, og ballen triller et godt stykke utenfor.

44:Amorebieta må gi en corner.

44:Coutinho klarer nesten å tråkle seg gjennom Fulham-forsvaret.

39:Henderson skyter over fra langt hold.

37:Lucas header unna et innlegg foran Sidwell.

36:Luis Suarez scorer etter fremspill fra Jordan Henderson. Suarez gjør ingen feil alene med keeper etter et vidunderlig fremspill fra Henderson.

35: Kacaniklic har fått en smell i hodet, og må ha litt behandling.

34:Sturridge skyter over fra langt hold med utsiden av venstrefoten, etter fint kombinasjonsspill av Liverpool.

31:Philippe Coutinho fyrer av igjen, etter forarbeid av Suarez. Stekelenburg er nede og holder skuddet.

30:Philippe Coutinho skyter knallhardt, og Stekelenburg må slå til corner. Spill mot ett mål nå.

29:Liverpool-spillerne roper på hands, men dommer og linjemann er ikke med på den.

29:Henderson er nær ved å komme seg fri inne i feltet. Liverpool har beleiret Fulham nå.

26:Martin Skrtel stanger kontant inn 2-0 med hodet på en corner fra Steven Gerrard.

25: Parker får gult kort for en kynisk felling av Gerrard når Liverpool kontrer.

23: Amorebieta scorer selvmål. Suarez sin heading på Gerrards frispark treffer stopperen slik at den går i mål.

22:Sturridge felles utenfor hjørnet av 16-meteren, på høyre side.

22:Berbatov med et løst skuddforsøk rett på Mignolet.

20:Coutinho sleiver når han skal skyte fra 16 meters hold på et innlegg fra Johnson.

18:Henderson lager frispark ute ved sidelinja, midt inne på egen banehalvdel.

17:Gerrard med et strålende gjennomspill i retning Suarez, men dessverre blir ballen litt for lang for uruguayaneren.

15: Kasami skyter via en Liverpool-spiller og i nettveggen, etter en Fulham-kontring.

12:Skrtel blokkerer et innlegg fra Kacaniklic til corner. Gerrard klarerer hjørnesparket på første stolpe.

11:Glen Johnson går på et raid, og leverer til Jordan Henderson. Midtbanespillerens skudd blir blokkert. Deretter skyter Coutinho svakt rett på keeper.

6:Liverpool spiller seg fint gjennom Fulham-forsvaret, men keeper Stekelenburg er raskt nede å holde Suarez sitt innlegg fra venstre.

4:Coutinho skyter utenfor fra 18 meters hold.

1:Daniel Agger skyter over i etterkant av corneren. Stor sjanse til vertene.

1:Glen Johnson skaffer Liverpool en corner etter 28 sekunder.

1:Fulham tar avspark mot The Kop.

Daniel Agger er tilbake i Liverpools startoppstilling for første gang siden 21.september. Han danner stopperpar sammen med Martin Skrtel.

Brendan Rodgers legger om til en 4-3-3-formasjon mot Fulham. Philippe Coutinho er også tilbake i startoppstillingen, etter innhoppet han fikk mot Arsenal. Det er også Glen Johnson, som sto over kampen mot The Gunners grunnet en kjeveinfeksjon.

Jon Flanagan, Kolo Toure og Mamadou Sakho er de tre som har måttet vike plass i forhold til kampen på The Emirates. De to førstnevnte er ikke engang på benken i dag. Toure skal slite med en liten skade.

For gjestene rakk ikke Brede Hangeland å bli skadefri i tide til kampen.

Vurdert av Tor Sandø

Mignolet 6Veldig lite å gjøre for belgieren på Anfield i ettermiddag. Spillerne foran keeperen nøytraliserte det som var av farlige motstanderspisser.
Johnson 7God og aktiv på høyresiden i forsvaret. Flink til å komme seg opp, rundt og utfordre Fulham-forsvaret.
Skrtel 7Bidro sammen med Agger at dette er de rødes beste midtstopperpar. Gjorde sammen med Agger en god jobb med Berbatov. God da han headet inn 2-0-målet.
Agger 7Godt å ha Agger tilbake der bak igjen. Hadde et øye med Berbatov og Kasami gjennom hele kampen og bidro sterket til at de ikke fikk til noen verdens ting. Ærlig i spillestilen. Gir hundre prosent uansett.
Cissokho 6Viser glimt på det han kan. God breddeholder og aktiv offensivt i en kamp der han dog kom i skyggen av sine medspillere.
Leiva 6Vaktbikkja på midten tok tidlig kontroll over det som foregikk midt på banen. Fulhams folk på midten kom ikke til.
Gerrard 8Kapteinen bidro sterkt til at Liverpool tidlig tok kontroll over midten og kommandoen over kampen. Løp opp det meste av det som kom på midten. Involvert i alle Liverpools mål. Erstattet av Allen etter 65 minutter.
Henderson 7Jordan tilbakela noen kilometer på Anfields grønne gress i dag. Jobber og sliter i samfulle 90 minutter og var flink til å kvitte seg med ballen på de riktige tidspunktene til storskytset der foran.
Sturridge 7Skulle så gjerne hatt scoringen i dag, men måtte gå målløs av banen et kvarter før slutt. Opplevde at makker Suarez scoret sitt åttende mål og kom opp sammen med ham på toppen av toppscorerlisten. God jobbing og samspill med makker Suarez.
Coutinho Liverpools beste9For en fotballspiller, for en magiker. Farlig hver gang han får ballen og gjør knapt en feil. Gode gjennomspill og blendende teknikk. Bare skuddene som manglet. Fikk noen forsøk, men uten å lykkes. Litt mer borte i andre omgang, men brasilianeren hadde vist nok til å få vår pris som Liverpools beste.
Suarez 8Aktiv og god og fikk sine to mål, som gjorde at han fikk sitt åttende, som makker Sturridge. Drev Amorebieta og Senderos til vanvidd. Viser stor spillerglede og blir bare mer og mer samspilt med angrepskollega Sturridge.
Moses 0Fikk et kvarter for Sturridge. Kampen var avgjort forlengst.
Allen 0Spilte 25 minutter som innbytter for Gerrard. God teknikk og viste prov på at han er klar til å kjempe seg inn i førsteelleveren igjen.
Enrique 0Erstattet Cissokho og manglet noen sekunder fra å få poeng. En knapp halvtime med det Enrique er kjent for. Godt offensivt spill og kjemping på venstresiden.