Cleary() ()
Maguire(46) ()
Allen(78)

Skrevet av Torbjørn Flatin

Ikke uventet var det de offensive spillerne som fikk vist seg mest fram i en kamp som Liverpool dominerte. Divock Origi var aktiv på topp etter pause og fikk en fortjent scoring, mens Adam Lallana begynte bra og Jordan Henderson hadde to assist. Høyresiden viste også gode tendenser med stor fart både i Nathaniel Clyne og Jordon Ibe. Pluss også til Joe Maguire på den andre siden som hadde et par ypperlige innlegg. De siste 45 minuttene ble noe preget av stadig vanskeligere spilleforhold på et løst og vått underlag, men alt i alt tror vi Brendan Rodgers er godt fornøyd med sommerens første kamp under pre-season.

90:SLUTT

87:Divock Origi scorer etter innlegg fra Jordan Henderson. Henderson slår en corner og Origi header hardt inn under tverrliggeren.

86:Jordan Henderson skyter mot det bortre hjørnet, etter nok et godt innlegg fra Maguire.

80:Det begynner å nærme seg vannpolo, etter at vertene har hatt en periode på fem minutter hvor de har spilt mye ved Liverpools straffefelt.

78:Joe Allen får gult kort for en sen takling.

77:Thai er utrolig nærme ved å score da et frispark fra utenfor det venstre hjørnet av 16-meteren går via Skrtel og opp i tverrliggeren.

76:Liverpools keeper må i aksjon for første gang, da Mignolet redder et lavt skudd nede ved stolpen.

75:Divock Origi er igjennom men setter ballen i stolpen. Den store spissen har vært nære på flere ganger nå.

68:Divock Origi skyter på utsiden av stolpen fra rett utenfor straffefeltet, etter å ha spilt en vegg med Lallana.

67:Spilleforholdene begynner å bli gradvis verre etter at det kraftige regnværet nå gjør at ballen begynner å stoppe en del.

65:Jordan Henderson prøver en delikat lobb fra 14 meter, men ballen stryker på feil side av tverrliggeren.

55:Fint innlegg fra venstreback Joe Maguire, men Divock Origi er et skonummer fra å scoret sitt første i helrødt.

52:Adam Lallana scorer etter innlegg fra Jordan Henderson. Fremspillet til Henderson er presist, en dårlig touch gjør at Lallana må skyte med venstre, men skuddet sitter pent nede ved motsatt stolperot.

50:Jordon Ibe viser seg fram med en forsering ute til høyre, men Origi kommer ikke tidsnok fram inne i feltet. En allerede løs matte vil ikke bli bedre at dette monsunregnet...

46:Mer 4-3-3 med Ibe og Lallana på hver side av Divock Origi.

46:2.omgang er i gang med torden og et øsende regnvær!

46:Rickie Lambert bytter med Jordon Ibe.

46:Danny Ings bytter med Divock Origi.

46:Lazar Markovic bytter med Adam Lallana.

46:Joao Carlos Teixeira bytter med James Milner.

46:Jordan Rossiter bytter med Jordan Henderson.

46:Lucas Leiva bytter med Joe Allen.

46:Andre Wisdom bytter med Joe Maguire.

46:Mamadou Sakho bytter med Dejan Lovren.

46:Kolo Toure bytter med Martin Skrtel.

46:Adam Bogdan bytter med Simon Mignolet.

46:Joe Gomez bytter med Nathaniel Clyne.

Totalt sett en bra gjennomkjøring av Liverpool, selv om de røde ikke helt greide å holde oppe det presset man startet omgangen med. Forsvaret ble satt på få prøver og Sakho trivdes i duellene med kortvokste motstandere, mens Joe Gomez hadde flere positive forseringer fra høyrebacken. Diamanten på midten hadde også god kontroll, hvor Lazar Markovic var med å presse høyt oppe og synes å trives på spissen i en diamant. På topp arbeidet Danny Ings hardt, men vil være skuffet over ikke å ha scoret etter at han først burde ha fått ballen forbi keeper og da han gjorde det ble scoringen tvilsomt annullert. 18-årige Jordan Rossiter og Joao Teixeira virket også veldig komfortable på midtbanen etter lange skadeopphold.

45:PAUSE

43:Mamadou Sakho scorer etter innlegg fra Joao Carlos Teixeira. Den store midtstopperen knuser alle på det kortvokste motstanderlaget i lufta og stanger inn en corner.

33:Jordan Rossiter header fra sju meter etter et ypperlig innlegg fra Rickie Lambert. Igjen burde det være en scoring, men scouseren hindres av nok en god redning fra keeperen til Thai All Stars.

24:Minuttet etter tror Ings at han har scoret på den påfølgende corneren, men Sakho blir avblåst på angrep på keeper før Danny setter ballen i nettaket fra kort hold.

23:Danny Ings avslutter fra 6-7 meter, etter at Lucas nydelig har spilt gjennom Rossiter som legger tilbake inn i feltet. Spissen burde nok ha scoret der, men keeper gjør også en god redning.

20:Gomez gjør sin tredje gode forsering fra høyrebacken, men innlegget finner ikke helt Markovic.

14:Liverpool har vært nokså livlige i åpningen, i den sterke heten. Formasjonen ser ut til å være tilnærmet diamant på midten med Lucas bakerst og Markovic på spissen, med Ings og Lambert fremme.

10:Thai prøver en kontring og kommer bak forsvaret til Liverpool, men er unøyaktige da de skal prøve å fullføre angrepet.

3:Lazar Markovic scorer etter en flott stikker fra Joao Carlos Teixeira. Markovic runder keeper og sender ballen i nettet.

2:Liverpool har det første angrepet da debutant Joe Gomez kommer fram på høyresiden. Markovic prøver å hælsparke ballen mot mål, men lærkula bare triller inn til keeper.

Da er vi snart i gang! Det meldes om 35 grader og stor luftfuktighet i Bangkok. For Liverpool ventes uansett ingen å spille mer enn 45 minutter, og hvor man bytter hele laget i pausen. Det vil være både nye spillere og unggutter som vil få prøvd seg.